1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Burak Yılmaz: En zor maçım!
Burak Yılmaz: En zor maçım!

Burak Yılmaz: En zor maçım!

Burak Yılmaz: En zor maçım!

A+A-

Trabzonspor’dan olaylı şekilde ayrılan Burak Yılmaz, cumartesi günü Bordo-Mavili taraftarların karşısına çıkacak. Şenol Güneş, oyuncusundan hiçbir şekilde tribünlerle diyaloğa girmemesini istedi. Kral da yakın çevresine, “Benim için çok duygusal ve zor bir maç olacak” dedi.

Devler Ligi hesapları yapan ve matematiksel olarak şansı devam eden Beşiktaş, bu sezonki son deplasman maçını Trabzonspor’la ile oynayacak.

Akyazı’daki karşılaşma Siyah-Beyazlılar için elbette hiç kolay olmayacak ancak bir isim için ekstra zor geçecek: Burak Yılmaz. Sezonun ilk yarısında formasını giydiği Trabzonspor’dan olaylı şekilde ayrılan Burak, 11. haftadaki Bursaspor maçında oyundan çıkarken ıslıklanmış ve taraftarla karşı karşıya gelmişti. O tepkisinin ardından Trabzonspor Yönetimi tarafından kadro dışı bırakılan ve devre arasında da Beşiktaş’a transfer olan Burak, aylar sonra Akyazı’ya rakip olarak çıkacak.

'Kulaklarını tıka’

Teknik direktör Şenol Güneş, Burak ile özel görüşmeler yaparken, hiçbir şekilde tribünlerle diyaloğa girmemesini istedi. Trabzon’un havasını çok iyi bilen Güneş oyuncusuna, “Tepkilere hazırlıklı ol. Kulaklarını tıka, sadece işini yap” telkininde bulundu. Burak’ın da yakın çevresine, “Trabzon’da yeniden doğdum, gol krallığı yaşadım. Kötü bir ayrılık süreci yaşasak da benim için bu maç çok duygusal ve zor olacak” dediği öğrenildi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.