1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. Çağla Şıkel yeni aşkıyla ilk kez görüntülendi! Aman Emre Altuğ duymasın
Çağla Şıkel yeni aşkıyla ilk kez görüntülendi! Aman Emre Altuğ duymasın

Çağla Şıkel yeni aşkıyla ilk kez görüntülendi! Aman Emre Altuğ duymasın

Çağla Şıkel yeni aşkıyla ilk kez görüntülendi! Aman Emre Altuğ duymasın

A+A-

Emre Altuğ'un eski eşi ve iki çocuk annesi Çağla Şıkel yeni aşkıyla ilk kez görüntülendi. Şıkel'in ismi son zamanlarda Ali Kalyoncu ve popçu Edis'le anılmış son olarak ise bir süredir avukat Nail Gönenli’yle beraber olduğu iddiası gündemdeydi. Çağla Şıkel yeni aşkıyla dün akşam ilk kez görüntülendi....

44 yaşındaki başarılı oyuncu ve sunucu Çağla Şıkel, uzun zamandır aşk yaşamıyor ama sık sık ismi dedikodulara karışıyordu. Şıkel uzun süre sonra ilk kez bir erkek arkadaşıyla görüntülendi. Ünlü modelin bir süredir avukat Nail Gönenli’yle beraber olduğu iddiası magazin kulislerinde konuşuluyordu. Dün akşam ikili ilk kez görüntülendi..

ÇAĞLA ŞIKEL YENİ AŞKIYLA SARMAŞ DOLAŞ

Ünlü model Çağla Şıkel'in bir süredir avukat Nail Gönenli’yle beraber olduğu iddiası gündemdeydi. Bir mekanda el ele görüldüğü de konuşulan ikili dün akşam Kuruçeşme’de arkadaşlarıyla kutlama yaptı.

Kolunu sevgilisinin omzuna koyan ve çok neşeli olduğu görülen Şıkel “Magazin Hattı” kameralarına takıldı. Çıkışta da Şıkel bir arkadaşlarının doğum gününü kutladıklarını belirtti. İşte o görüntüler:

1-531.webp2-392.webp

EMRE ALTUĞ İLE ARASI AÇILMIŞTI

Çağla Şıkel, 2015 yılında iki oğlunun babası Emre Altuğ ile evliliğini sonlandırmıştı. Boşandıktan sonra özel hayatıyla gündeme gelmeyen Şikel'in uzun zaman sonra aşk orucunu bozduğu haberleri magazin kulislerinde konuşulmaya başlamıştı.

Çağla Şıkel'in, şarkıcı Edis ile aşk yaşadığı iddia edilmişti. Son zamanlarda hakkında çıkan aşk dedikodularına ise eski eşi Emre Altuğ'un tepki gösterdiği ve aralarının açık olduğu biliniyordu.

Çağla Şıkel, Altuğ'un hesap sorar tavrından da rahatsız olunca araya mesafe koydukları gündeme gelmişti.

mynet.com.tr

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.