1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. Ceren'in foyası tutmadı
Ceren'in foyası tutmadı

Ceren'in foyası tutmadı

Ceren'in foyası tutmadı

A+A-

Dizi setinde oruç tutmayanlar olduğu için kafalarına mermer atıldığını iddia eden Ceren Moray'ın yalan söylediği, bir set çalışanının anlattıklarıyla ortaya çıktı: Kimse mermer fırlatmadı.

 

‘O Hayat Benim’ dizisinde Efsun karakterini canlandıran Ceren Moray, sosyal medya hesabından oruç tutulmadığı için setin basıldığına dair bir yazı yazmıştı. Yaptığı bu paylaşımla yen bir gündem yaratan Moray’ın yaşadığı o olayın aslında öyle olmadığı ortaya çıktı. 

FİLMCİLER ARSIZ OLUYOR

Yapımın setinde çalışan bir şahıs Ekşi Sözlük'te "Ramazanda yemek yeniyor diye dizi seti basmak" başlığı altında konuya açıklık getirdi. Birinin olan biteni yazması gerektiğini düşünen şahıs olayın gerçek hikayesini şu sözlerle anlattı: "Sokakta çekim yapan dizinin ekibine, çekim yaptıkları mekânın yan tarafında bulunan apartmandan bir adam gürültü yapıldığı için balkona çıkıp "Kalkın, gidin buradan, aşağıya inersem kötü olur, para vermeden bir şey yapmadan iş yapıyorsunuz, bu hale bak herkesin ağzında sigara, oruca saygı yok" filan falan diyerek yükseldi. Biz filmciler biraz arsız oluyoruz. Başkasının alanına izinsiz girmekten çekinmiyoruz. Bina önünde pasta kesmesek olmaz mıydı? "

Mermer atılsaydı kafa patlardı

İlk etapta hemen "Afedersin abi pardon abi" falan denerek o bölge boşaltılırken adamın bir türlü susmaması üzerine setten biri dayanamayıp karşılık verdi ve bunun üzerine iş büyüdü. Özellikle de birinci kattan çıkan dayı bayağı bir küfür söyledi. Mermer mevzusunun merkezindeki adam da bu... 


Bağırdı çağırdı küfretti sonra da balkonunun mermerini bir an eline alıp aldığı gibi anında geri yerine bıraktı. Bu arada o mermeri aşağıya atsa gerçekten en az 3-5 kişinin kafası patlardı. Daha sonra ise koruma görevlileri apartmanın önünde durarak kimsenin aşağıya inmemesini sağladı. 

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.