1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. Demet Şener haberleri asılsızdır!
Demet Şener haberleri asılsızdır!

Demet Şener haberleri asılsızdır!

Demet Şener haberleri asılsızdır!

A+A-

Demet Şener'in Avukatı Aslı Çelik Hatemi medyada çıkan tazminat haberlerin doğru olmadığını belirtti. Demet Şener'in, İbrahim Kutluay’dan 10 milyon TL tazminat talep ettiği iddia ediliyordu.

Demet Şener ve İbrahim Kutluay’ın boşanma davaları çekişmeli bir şekilde sürerken çiftin arasındaki sular da bir türlü durulmamış, İbrahim Kutluay, geçtiğimiz günlerde Demet Şener için avukatı aracılığıyla bir basın açıklaması yaptı.
Kutluay'ın "Gündemde kalmak için 'basını', sebepsiz zenginleşmek için de 'mahkemeyi' kullanan Demet Şener, bundan vazgeçerse dava sonuçlanır" sözlerine Demet Şener'den  yanıt gelmişti. Demet Şener'in, İbrahim Kutluay’dan 10 milyon TL tazminat talep ettiği iddia ediliyordu.

Şimdi de Demet Şener'in Avukatı Aslı Çelik Hatemi medyada çıkan tazminat haberlerin doğru olmadığını belirtti.

Avukat Aslı Çelik Hatemi konuyla ilgili basına yaptığı açıklamada şunları söyledi: "Birkaç gündür müvekkilim Demet Şener ile ilgili medyada yer alan açıklamaların tümü gerçek dışıdır ve asla doğru değildir. Şöyle ki herkesçe malum olduğu üzere Türk hukuk sisteminde tazminat miktarları kusur oranı ve ağır kusurlu olan tarafın malı ve içtimaı durumuna göre belirlenir. Yani karşı tarafın iddia ettiği gibi bir zenginleşme aracı olarak kullanılmasına imkân yoktur. Kaldı ki müvekkilim 16 sene boyunca kariyerinden vazgeçerek! Kendini yuvasına ve çocuklarına adamıştır. Dava açıldığı günden bugüne kadar gerek müvekkilim gerekse müşterek çocuklar birçok travma ve olumsuzluk yasamışlardır, tüm bunlar, yine müşterek çocukların menfaati için müvekkilim Demet Şener de saklıdır. Son olarak belirtmek isteriz ki biz de Sayın İbrahim Kutluay'dan tamamen kusursuz ve bu durumdan dolayı mağdur olan müvekkilimi gerçekleri görmezden gelerek suçlamaktan vazgeçmesini diliyoruz"

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.