1. HABERLER

  2. SPOR

  3. DÜNYA BU REKLAM FİLMİNİ KONUŞUYOR
DÜNYA BU REKLAM FİLMİNİ KONUŞUYOR

DÜNYA BU REKLAM FİLMİNİ KONUŞUYOR

Barcelona'dan dünyayı sallayan reklam...

A+A-

Barcelona ile 3 sezonluk sponsorluk sözleşmesi imzalayan Qatar Airways ile ve 3 sene için toplam 95.5 milyon euro ödeyecek olan Qatar Airways şirketi Katalan kulübüyle müthiş bir reklam filmi hazırladı.

Barcelona Futbol Takımı'nın ana sponsoru olan Katar Havayolları, ilkreklamını sosyal medya ve dünyanın önde gelen televizyon kanallarında oynatmaya başladı.

Türk Hava Yolları, 2010'da Barcelona ile sponsorluk anlaşmasıyaptığında tüm dünyada büyük ses getirmişti. İki yıl boyunca THY sponsorluk karşılığında 3 milyon Euro ödemiş, Barcelona ise uçuşlarında THY uçaklarını kullanmıştı. THY ayrıca Barcelona'nın Arjantinli yıldızı Messi ile de NBA'den Kobe Bryant'ın birlikte oynadığı bir reklam filmi de çekmişti.

Geçtiğimiz yıl sonunda görüşmelerin anlaşmazlıkla sonuçlanması üzerine iki taraf yaptığı açıklama ile sponsorluğu bitirme kararı almıştı.

KATAR HAVAYOLLARI 180 MİLYON EUROYA SPONSOR OLDU

Barcelona klubü, THY yerine Katar Havayolları ile 5 Mart'ta tam 180 milyon Euro'luk anlaşma yapmıştı. Dört yıllık anlaşma boyunca her yıl için 45 milyon Euro alacak Katalan ekip, formasında Katar Havayolları amblemini taşıyacak.

VİDEO İÇİN TIKLAYINIZ

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.