1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. DÜNYACA ÜNLÜ İSİM KKTC'DE SAHNE ALACAK
DÜNYACA ÜNLÜ İSİM KKTC'DE SAHNE ALACAK

DÜNYACA ÜNLÜ İSİM KKTC'DE SAHNE ALACAK

DÜNYACA ÜNLÜ İSİM KKTC'DE SAHNE ALACAK

A+A-

Gerçek adı Chris Leacock olan dünyaca ünlü elektronik müzik grubu Major Lazer’ın üyesi “Jillionaire” KKTC'de sahne alacak...

Gerçek adı Chris Leacock olan dünyaca ünlü elektronik müzik grubu Major Lazer’ın üyesi “Jillionaire” sahne almak için geldiği ülkemizde gazeteniz Havadis’e konuştu. Kıbrıs’a ilk kez geldiğini söyleyen “Jillionaire”, programı çok yoğun olduğu için sahne almak için gideceği yerleri ancak bir gün önce öğrenebildiğini belirtti. Kıbrıs’ın Kuzeyine geleceğini uçağa binmeden önce İstanbul’da öğrendiğini söyleyen “Jillionaire”, Kıbrıs’ın güzel yerlerini gezip görmek için sabırsızlandığını ifade etti.

ma54o6s6ds1__3_.jpg

“Grup olarak yoğunluktan bir araya gelemiyoruz”

2009 yılında diğer grup üyeleriyle ilk kez Trinidad ve Tobago’da çalıştığını belirten “Jillionaire”, aynı yıl ilk albümlerini piyasaya sürdüklerini ve Major Lazer adı altında çok güzel bir oluşum içerisinde olduklarını dile getirdi. Son 2 yıldır programlarının aşırı yoğun olmasından dolayı bir araya gelerek canlı performans sergileyemediklerini söyleyen “Jillionaire” özellikle bu yıl ayrı ayrı çalışmalar yaptıklarını ve kendisinin de 2 ay önce yeni single çalışmasını piyasaya sürdüğünü söyledi. “Jillionaire”, önümüzdeki yıl yeniden bir araya gelerek albüm çalışması içerisine gireceklerini ve bir arada canlı performans sergileyerek hayranlarını Major Lazer’dan fazla mahrum bırakmayacaklarının müjdesini verdi.

“Yeni albümde ünlü isimlerle çalışacağız”

Major Lazer Grubu’nun üçüncü albüm için çalışma içerisinde olduğunu söyleyen “Jillionaire”, tek amaçlarının güzel müzik yaparak, hayranlarına iyi bir şeyler sunmak olduğunu ifade etti. “Sean Paul” ile birlikte yaptıkları “Come On To Me” şarkısının büyük beğeni kazanmasının bir başlangıç olduğunu söyleyen “Jillionaire”, yeni albümde de farklı sanatçılarla çalışmalar yapacaklarını açıkladı.

“Bizi takip etmeye devam edin”

Kıbrıslı hayranlarına da mesaj gönderen “Jillionaire”, “Kaliteli müzik için bizi takip etmeye devam edin” dedi.

Havadis

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.