1. HABERLER

  2. TEKNOLOJİ-BİLİM

  3. DÜNYANIN BEKLEDİĞİ OYUNCAK!
DÜNYANIN BEKLEDİĞİ OYUNCAK!

DÜNYANIN BEKLEDİĞİ OYUNCAK!

Dünyanın beklediği oyuncak bugün geldi..

A+A-

ABD ve Avrupa'da birçok ülkede bu sabah saatlerinde satışa sunulan yazılım devi Microsoft'un oyun konsolu Xbox One, Sony'nin PlayStation 4 konsolunun ardından kullanıcılar için yeni bir seçenek oldu.

Film kalitesinde görüntü kalitesi sunan ve 514 euroya satışa sunulan cihaz en büyük rakibi PlayStation 4'ten daha pahalı; zira PlayStation 4'ün Avrupa satış fiyatı 418 euro. Cihaz ile oyun oynamanın dışında internete girilebiliyor, televizyon izlenebiliyor.

İlk olarak 21 Mayıs 2013'te görücüye çıkan Xbox One, Xbox 360'ın ardından Microsoft'un oyun konsolu pazarında yeni silahı olacak.

Konsol Prime gibi internet üzerinden televizyon yayını ve film yayını yapan Netflix ve Amazon Prime gibi uygulamalarla donatılmış durumda. Önceki konsoldan farklı olarak Xbox One ile web siteleri görüntüleyebilecek ve DVR cihazı olarak kullanılabilecek. 

Şu an için cihazın satışa çıktığı ülkeler şöyle: Avstralya, Avusturya, Brezilya, Kanada, Fransa, Almanya, İrlanda, İtalya, Meksika, Yeni Zelanda, İspanya, Birleşik Krallık ve Amerika... Konsolun Türkiye'ye ne zaman geleceği ise şimdilik bilinmiyor.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.