1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. DÜNYANIN KONUŞTUĞU GÜLSÜM ANA'YA BÜYÜK ŞOK!
DÜNYANIN KONUŞTUĞU GÜLSÜM ANA'YA BÜYÜK ŞOK!

DÜNYANIN KONUŞTUĞU GÜLSÜM ANA'YA BÜYÜK ŞOK!

Gülsüm anne: 'Ölüme terk edildim'

A+A-

Eşiyle anlaşmalı boşandığı gerekçesiyle maaşı kesilen Gülsüm Kabadayı, eşiyle anlaşmalı boşanmadığını belirterek, ölüme terk edildiğini söyledi.

Antalya'da 2008 yılında geçirdiği trafik kazası sonrası felç kalan ve kamuoyunda 'Umut' olarak bilinen genç ile 5 yıldır bakımını üstlenen ve koruyucu annelik yapan 42 yaşındaki Gülsüm Kabadayı, ikinci kez maaş şoku yaşadı. Daha önce Umut için aldığı bakım ücreti vergi borcu nedeniyle kesilen Kabadayı'nın bu kez de babasından aldığı emekli maaşı kesildi.

Eşiyle anlaşmalı boşandığı gerekçesiyle Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK), Kabadayı'ya 2008 yılından itibaren ödenen yaklaşık 40 bin TL'yi de faiziyle birlikte geri istedi. SGK'nın kararını öğrendikten sonra şok olduğun belirten Gülsüm Kabadayı, 'Eşimle 2006 yılında ayrıldık. Eşimden ayrılalı 8-9 yıl oldu. Umut'u da 30 Ağustos 2008 yılında aldım. Ben tedavi için 29 Aralık tarihinde Samsun'da özel bir merkeze geldim. Yılbaşından sonra ilaçlarım bitti ve yazdırmaya gittiğimde SGK'mın iptal olduğunu öğrendim. Ben şeker hastasıyım. Ben günde 4 tane insülin kullanıyorum. Tansiyon hastasıyım. İlaçlarımı alamıyorum. Bir yavruya ben kucak açtım. Benim şuanda açlık şekerim 403. Gereken yapılıyor ama benim sağlık güvencem yok' dedi.

 

 

"RESMEN ÖLÜME TERK EDİLDİM"

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'dan yardım isteyen Kabadayı, 'Ben bunları hak etmedim. Beni şikayet eden kimse çaresizliğin ne demek olduğunu bilmiyor mu, neden bizi şikayet etti. Neye dayanarak şikayet etti? Bana hiç kimse bir şey sormadı. Böyle bir şey yok. Ayrıldığım eşim Antalya'nın Korkuteli ilçesinde oturuyor. Ben de Antalya merkezde otuyorum. Neden ben Antalya'da iken bu şikayeti yapmadılar da Samsun'a gelince yaptılar. Ben Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'dan yardım istiyorum. Bunu halletsinler. Ben resmen ölüme terk edildim. Ben sağlıktan yararlanmak istiyorum' diye konuştu.

 

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.