1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. EFSANE ÖLDÜ, ANGELİNA JOLİE YIKILDI
EFSANE ÖLDÜ, ANGELİNA JOLİE YIKILDI

EFSANE ÖLDÜ, ANGELİNA JOLİE YIKILDI

EFSANE ÖLDÜ, ANGELİNA JOLİE YIKILDI

A+A-

Angelina Jolie'nin hayat hikayesinin filmini çektiği Amerikan Rüyası'nın Mimarı Yaşama veda etti.

 

Oscarlı Oyuncu Angelina Jolie'nin İKİNCİ kez yönetmenlik koltuğuna oturduğu Unbroken'da 'Amerikan rüyası'nın baş kahramanı Louis Zamperini, 97 Yaşında hayata veda etti. Jolie'nin evlat zamanlarda sıkça Bir Araya geldiği 'Torrance Kasırgası' Takma adıyla da tanınan Zamperini'nin ölümüyle yıkıldığı öğrenildi. Zamperini, 1936'da Almanya'nın başkenti Berlin'de Yapılan Olimpiyat Oyunları'na katılmış, ERKEKLER 5 bin metre yarışında 8. Olmasına Karsin oğlu 56 Saniye Içinde yaptıgı atılımla Nazi Almanyası'nın Adolf Hitler'in Lideri Dikkatini çekmiş ettik DAHA SONRA onunla buluşmuştu . 

AÇIK Denizde 47 GÜN
 
ABD'nin II. Dünya Savaşı'na girmesinin ardindan 1941'de Hava Kuvvetleri'ne Katılan Zamperini'nin UÇAĞI, 1942'de okyanusa çakılmış, Ünlü atlet public denizde Bir arkadaşıyla 47 Gün geçirmişti. İki arkadaş Denizdeki 47. Günde Marshall Adaları'na ulaşmayı başarmıştı.  İKİ YIL İşkence gordu
 

Japon donanması Tarafından Gerçekleştirilme savaş esiri Olarak tutuklanan Zamperini, Savasin sona erdiği Agustos 1945'e Kadar esir tutulmuş İşkence görmüştü ettik. Savasin bitmesinin ardindan esir kampından kurtarılan Bir kahraman Olarak karşılanmış Madalya Ile ödüllendirilmişti ettik, Zamperini Dönen ülkesine ettik. Zamperini, 1998'de 81. Yaşgününde Japonya'nın Naganokentinde Düzenlenen Kış Olimpiyatları'nda Olimpiyat Meşalesi'ni taşımıştı. Zamperini Ölmeden once Hayatını Jolie'nin çekmesinden Büyük onur duyduğunu açıklamıştı. 

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.