1. HABERLER

  2. SPOR

  3. EMRE'DEN KÜFÜR ŞOKU!
EMRE'DEN KÜFÜR ŞOKU!

EMRE'DEN KÜFÜR ŞOKU!

Spor Toto Süper Lig'in 21. haftasında Fenerbahçe ile Kasımpaşa'yı karşı karşıya getiren mücadelenin ilk dakikalarında tansiyon gerildi.

A+A-

Spor Toto Süper Lig'in 21. haftasında Fenerbahçe ile Kasımpaşa'yı karşı karşıya getiren mücadelenin ilk dakikalarında tansiyon gerildi. Yoğun tempo ile başlayan mücadelenin ilk dakikalarında artan gerilim ile beraber şok bir olay yaşandı. Ahmet Çakar da Beyaz TV'deki programında yaptığı açıklamalarla Emre'ye fena yüklendi.

Kasımpaşa yedek kulübesine dönerek bir şeyler söyleyen Fenerbahçeli Emre Belözoğlu'nun görüntüleri ekranlara yansıdı.

AHMET ÇAKAR ÇILGINA DÖNDÜ

Beyaz TV'deki programda konuşan Ahmet Çakar, Emre'ye sert eleştirilerde  bulundu. Çakar şunları söyledi: "Daha maçın 5. dakikasında Kasımpaşa yedek kulübesine yapmış olduğun sözlerin, küfürün hesabını ver. Bırak bu işleri. Emre'den lider falan olmaz."

Daha önce de yaşanmıştı!

Geçtiğimiz sezon da Kasımpaşa ile Fenerbahçe arasında oynanan maç tartışmalara konu olmuş ve Emre, Kasımpaşa yedek kulübesine küfür etmiş ve mahkemelik olmuştu. Maçın ardından Emre hakkında konuşan Kasımpaşa Teknik Direktörü Şota Arveladze “Türkçe bildiğim için ilk defa utandım” diye konuşmuştu.

SOSYAL MEDYA SALLANDI!

@ycoraporen
Türk futboluna dev hizmet:Federasyon bünyesinde "Emre Belözoğlu Sinir Terapi Merkezi" açıyorum. Burdan yetişen futbolcular bi harika olcak:)

@onurcan84
Gerçekten samimi bir fener taraftarı ali ismail ile emre belözoğlu'nu nasıl aynı anda sevebilir?

@Asyaaa1905
Emre belözoğlu, Atatürk'ün " Ben sporcunun zeki çevik ve aynı zamanda ahlaklısını severim " sözüne tepki olarak doğmuştur.

@Canbreak
Emre Belözoğlu'nu savunan varsa o da karaktersizdir. Adamın yaptığı ortada, demek ki senin de Emre'den farkın yok, sen de adam değilsin.

@kanimedaldal
Emre belözoğlu gibi adamlar futboldan temizlenmedikçe bu ülkede futbol falan gelişmez.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.