1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. Engin Altan Düzyatan hamburger yerken kendini adliyede buldu!
Engin Altan Düzyatan hamburger yerken kendini adliyede buldu!

Engin Altan Düzyatan hamburger yerken kendini adliyede buldu!

Engin Altan Düzyatan hamburger yerken kendini adliyede buldu!

A+A-

Ünlü oyuncu Engin Altan Düzyatan, geçtiğimiz aylar içerisinde İstanbul'da bir büfeye hamburger yemek için gitti. Ünlü oyuncunun görüntüsünü almaya çalışan iki gazeteci mekandaki üç müşteri ile kavga etti.

Adliyeye kadar uzanan bu olay,  Ocak ayının 15'inde meydana gelmişti. Ünlü oyuncu bir büfede hamburger yiyordu. İki muhabirin kendisinin görüntüsünü almaya çalıştıklarını fark edince Düzyatan,  "Arkadaşlar, bir hamburger yiyip kalkacağım. Lütfen görüntü almayın"  diyerek muhabirlere uyarıda bulundu. Muhabirler ise uyarıyı dikkate almayıp görüntü almaya  devam ettiler. Bunun üzerine ise ünlü oyuncu hesabı ödeyip mekandan kalkmak istedi.

TARTIŞMA KAVGAYA DÖNÜŞTÜ


Ünlü oyuncunun kalkmak istediği sırada ise yan masasında oturan İlker S., Fatih K., ve Ömer İ., bu durumdan rahatsız olduklarını dile getirerek muhabirleri sert bir tavırla uyardılar. Fakat bu olay kısa bir sürede tartışmadan kavgaya dönüştü.

 

ÜNLÜ OYUNCU İFADE VERDİ


Görüntü almaya çalışan iki muhabir, kendilerine darpta bulunan üç kişiden şikayetçi olduklarını ifade ederken, olayda mağdur olduklarını savunan üç kişi ise muhabirlerden şikayetçi oldular. Yaşanan olay ile ilgili savcılık soruşturma başlattı. Olay ile ilgili başlatılan soruşturmada ünlü oyuncu Engin Altan Düzyatan'ın ifadesinin alınması istendi.

Engin Altan Düzyatan, o büfeye yemek  yemek için gittiğini ve kendisini görüntülemeye çalışan iki muhabirin olay yerinde olduklarını fark edince oradan uzaklaşmak istediğini, kameralardan rahatsız olan üç kişinin ise tartışma içerisine girdiğini ve bu olayın kavgaya dönüştüğünü açıkladı. Hiç kimseden şikayetçi olmadığı dile getiren ünlü oyuncu, kendisine karşı herhangi bir darp veya hakarette bulunmadıklarının ifadesini verdi. Mahkeme ise ilerideki sonuçlanacak.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.