1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. EŞLERİNİN ÇIPLAK HALİNİ İNTERNETTE GÖRDÜ VE..
EŞLERİNİN ÇIPLAK HALİNİ İNTERNETTE GÖRDÜ VE..

EŞLERİNİN ÇIPLAK HALİNİ İNTERNETTE GÖRDÜ VE..

'Gece işe gidiyoruz deyip başka kadınların ....'

A+A-

İki bacanağın ‘Gece mesaisine kalıyoruz’ yalanı kısa sürdü. Eşlerinin jigololuk yaptığını öğrenen iki kız kardeş vakit kaybetmeden boşanmak için soluğu adliyede aldı.

İlginç boşanma davalarına bir yenisi İzmir'den eklendi. F.Y., eşiyle geçirdiği 3 aylık bir flört döneminin ardından, eşinin aynı şirkette çalışan arkadaşını kız kardeşiyle tanıştırdı. Aynı gün dünya evine giren iki kız kardeş F.Y ve N.A aynı apartmanda altlı üstlü oturmaya başladı. Kız kardeşlerin eşleri evlendikten kısa bir süre sonra gece mesaisine başladıklarını söyleyip eve gelmemeye başladı. Evliliklerinin gayet iyi gittiği bir dönemde eşine ait telefon dökümlerini inceleyen F.Y, bazı numaralarla sürekli görüşmeler yapıldığını fark etti.

EŞLERİNE İNTERNETTE RASTLADILAR

Bunu araştıran F.Y, eşinin ve eniştesinin jigololuk yaptığı internet sitesiyle karşılaştı. Sitede eşlerinin çıplak fotoğraflarını da gören kız kardeşler bunları kaydedip adliyenin yolunu tuttu.

İKİ DAVA AÇILDI

'Eşlerimiz bir olup bizi uyutmuşlar' diyen F.Y, "Gece işe gidiyoruz deyip başka kadınların koynuna girmişler. Aldıkları parayı da maaş diye bize yutturmuşlar. Böylesine iğrenç bir olayı öğrendikten sonra kendisiyle bir daha asla görüşmek istemiyorum ve boşanmak istiyorum" dedi. Kız kardeş N.A.'da ablasının görüşlerine katılıp boşanma davası açtı. Kız kardeşler, kendilerini kandıran eşleri hakkında ceza davası da açtı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.