1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. ESRARANGİZ KAZA MERCEK ALTINDA
ESRARANGİZ KAZA MERCEK ALTINDA

ESRARANGİZ KAZA MERCEK ALTINDA

Esrarangiz kaza mercek altında. İddiaya göre; ölen Hâkim Yaşar Yılmaz, Diyarbakır’dan aldığı uyuşturucuyu piyasaya sürülmek üzere Ankara’ya götürüyordu.

A+A-

Malatya'nın Darende İlçesi Yazköy yakınlarında önceki gün yaşanan kazada, Ankara plakalı bir araç 60 metrelik uçuruma yuvarlanmış ve sürücüsü hayatını kaybetmişti. Olay yerinde yapılan inceleme sonucunda, aracın yanı başında bir poşet içerisinde 25 kilo esrar paketi ve 10 adet ekstazi hap bulunmuştu. 

ARABA BANKA MEMURUNUN ÇIKTI
Jandarma, ölen kişinin üzerinde Yaşar Yılmaz'a ait kimlik buldu. Yılmaz’ın Çorum İskilip'ten Siirt Kurtalan’a ataması yapılan hâkim olduğu belirlendi. Aracın Ankara'da çalışan banka memuru A.G'ye ait olduğu tespit edildi. Jandarma, aracın güzergahını takip ederek iki gün önce Ankara'dan Diyarbakır'a gittiğini belirledi. İddiaya göre; araç sahibi A.G. ve Yılmaz, Diyarbakır'da uyuşturucu satıcılarından 25 kilo esrar satın aldılar. Piyasaya sürülmek için alındığı iddia edilen esrar araca kondu, A.G. uçakla Ankara’ya döndü.

ANKARA’YA GİDERKEN KAZA GEÇİRDİ
Diyarbakır'dan Ankara’ya doğru yola çıkan Yılmaz, Darende yakınlarında kaza geçirdi. Jandarma uyuşturucuya el koydu. Ekipler hakim Yılmaz ile birlikte araçta başkalarının olup olmadığını ve bağlantılarını incelemeye aldı. Yılmaz ile birlikte Diyarbakır'a giden A.G Ankara'ya dönüşünde gözaltına alındı. 

Öte yandan hakimin ailesi, ölümün şüpheli olduğunu iddia etti. Olaya kaza süsü verildiğini belirten hakimin dayısı,  “Arkadaşları onu Diyarbakır’a gezmeye götürmüştü. Hakim olduğu için yol kontrollerine takılmamak için ondan yararlandılar. Araca uyuşturucu madde konulduğunu öğrendiğinde buna itiraz etmiş olabilir” dedi.  

 

Akşam

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.