1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. 'Ev onun, ben misafirim'
'Ev onun, ben misafirim'

'Ev onun, ben misafirim'

'Ev onun, ben misafirim'

A+A-

Aslıhan Doğan, Arda Turan'ın Barcelona'daki evini paylaşıp 'Evim güzel evim' dedi. Arda ise bir takipçisinin eleştirdiği aşkını 'Ev onun, ben misafirim' sözüyle savundu!

Barcelona yakınlarındaki Casteldefells'te iki katlı bir villa kiralayan Arda Turan, aylık kirası 5 bin euro yani yaklaşık 15 bin lira olan lüks villasının fotoğrafını önceki gün instagram'da paylaştı.

EVİ SAHİPLENMİŞSİN HEMEN
Aslıhan Doğan da Arda'nın fotoğrafını profilinde yayınlayıp altına "Home sweet home" (Evim güzel evim)yazdı. Yıldız futbolcu, bir kadın takipçinin Aslıhan Doğan'a yazdığı "Evi sahiplenmişsin hemen" yorumu karşısında aşkını savundu.

30857340.jpg

'EVİM 70 METREKAREYDİ'  

Kadın takipçiye "Ev onun yalnız, ben misafirim" diye yanıt veren Arda Turan'ın sevgilisini koruyan bu tavrı takdir topladı. Bu arada Arda Turan, villası için "Bu evse bizimki ne?" diye yazan bir takipçisine de şöyle yanıt verdi: "Takılma. Annemlerin evi de küçükken 70 metrekareydi. Bunlar da geçer. Dünya burası. Manzara güzel diye paylaştım."

30857411.jpg

Arda Turan geçtiğimiz günlerde Bayrampaşa'daki evini Instagram'dan paylaşmıştı.

15 BİN LİRALIK MANZARA
Arda Turan, süper mazaralı bu evine aylık 15 bin lira kira ödeyecek. Aslıhan Doğan, artık yılın büyük kısmını sevgilisi Arda Turan ile Barcelona'da bu villada geçirecek.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.