1. HABERLER

  2. SPOR

  3. F.BAHÇE'DE BÜYÜK YEMİN! ''HERKES GÖRECEK''
F.BAHÇE'DE BÜYÜK YEMİN! ''HERKES GÖRECEK''

F.BAHÇE'DE BÜYÜK YEMİN! ''HERKES GÖRECEK''

Fenerbahçeli futbolcular yönetimin kendileri için düzenlediği moral yemeğinde...

A+A-

Fenerbahçeli futbolcular yönetimin kendileri için düzenlediği moral yemeğinde, "Trabzonspor'u bu hafta Kadıköy'de yenerek kupayı ve şampiyonluğu kimin hak ettiğini herkese göstereceğiz" sözünü verdi.

Fenerbahçe'de futbolcular yönetimle birlikte Papermoon'da verilen yemeğekatılırken Trabzonspor maçı öncesi galibiyet sözü verdi.

Sarı-lacivertli oyuncular samimi ortamda geçen yemekte, "Siz hiç merak etmeyin. Lige kötü başladık ama ondan sonra 5 maçı kazanarak liderliğiyakaladık. Takım olarak hepimiz Trabzonspor maçının camia açısından ne kadar önemli olduğunu çok iyi biliyoruz. Bu maçı kazanarak galibiyet serimizi 6'ya çıkarmak en büyük isteğimiz. Kupayı ve ve şampiyonluğu kimin hak ettiğini herkese göstereceğiz. Çıkışımızı sürdürmek için kendi sahamız veseyircimiz önünde taraftarımıza bayram gelmeden bayram yaşatmakistiyoruz" diye konuştu.

Bu maçtan sonra milli maç arasına gireceklerini yöneticilere hatırlatan Sarı-Lacivertli oyuncular, "Milli maça moralli girmek için Trabzonspor'u yenmemiz gerekiyor. Trabzonspor iyi bir takım ve onlar da bizi yenmek için sahaya çıkacak. Ancak biz onlardan daha güçlüyüz ve Kadıköy'de muhteşem taraftarımızın da desteğiyle gülen taraf olmak istiyoruz" ifadesini kullandı. Busezon şampiyonluk için kendilerine güvenlerinin tam olduğunu vurgulayanSarı-Lacivertli oyuncular, "Avrupa'ya gidemesek de şampiyon olarak çok önemli bir mesaj vereceğiz" sözünü verdi.

YÖNETİMİN GALİBİYETE OLAN İNANCI TAM
Papermoon'daki yemek çok samimi bir ortamda geçerken Sarı-Lacivertli yöneticiler de futbolculara Trabzonspor karşısında galip geleceklerineinandıklarını söyledi. Yöneticiler ağız birliği etmişçesine, "Sahadan 3 puanlaayrılacağınıza şüphemiz yok. Bu sezon ligde şampiyon olacaksınız. Yönetimolarak inancımız tam. Bu takım herkesi yener"yorumunda bulundu.

ERSUN YANAL FUTBOLCULARIN FORMASINI HEDİYE ETTİ
Paper Moon'da verilen yemeğin ardından Fenerbahçe Teknik DirektörüErsun Yanal günün anısına Raif Dinçkök ve Alize Dinçkök Eyüpoğlu'na tümfutbolcuların imzaladığı formaları hediye etti. Fenerbahçe YönetimKurulu'nun verdiği yemekte futbolcular yönetime galibiyet sözü verdi.

 

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.