1. HABERLER

  2. SPOR

  3. F.BAHÇE'DEN SERT CEVAP:''SESİNİ KESERLER''
F.BAHÇE'DEN SERT CEVAP:''SESİNİ KESERLER''

F.BAHÇE'DEN SERT CEVAP:''SESİNİ KESERLER''

G.Saray Basın Sözcüsü Şükrü Ergün'ün F.Bahçeli...

A+A-

Ergün'ün, "Cristian'ın formayı şortunun ön tarafına sokması ahlaksızlıktır. Bu formanın üzerinde G.Saray arması, Türk bayrağı var. Bu saygısızlık, küstahlık, cesareti nereden buluyor bu adam? Federasyona açıkca çağrıda bulunuyorum. Türk bayrağına ve G.Saray amblemine yapılan bu terbiyesizliği karşılıksız bırakmasın. Yoksa G.Saray gereğini yapacaktır" sözlerine F.Bahçe yönetiminin önemli isimlerinden Kığılı'dan cevap geldi. Sporx'e konuşan Kiğılı "Bu arkadaşa cevap vermek istemiyorum. Çünkü çok acemi. Bu arkadaş mikrofonu gördü mü dayanamıyor. Hergece televizyonlarda hergün gazetelerde... Sanırım bu arkadaş biranevvel kestirmeden meşhur olmak istiyor ama hakikaten çok acemi. Meşhur olması zor" açıklaması yaptı.

Kığılı pazar akşamı oynanan derbi maçında iki kulüp arasında maç öncesi yapılan yemekli toplantıda tarihi adımlar atıldığını hatırlakarak, "Ben dün akşam G.Saray'ın 15 tane yöneticisini kapıda karşılayarak stadda ağırladım.Yemek yedik ve bazı konuları masaya yatırarak konuştuk ve güzel adımlar attık. Dostluk ve işbirliği konusunda mutabakata vardık. İkinci başkanları Özkan abiyle (Olcay) 8 yıl TFF'de beraber çalıştık. Bundan sonraki münasebetlerimizi daha sıkı yapalım dedik. Bunları mümkün olduğunca belli seviyelere taşıyalım getirelim dedik. Bu tür gerginliklere mahal vermeleyim ve toplantılar yapalım diye karar aldık. Ortak görüşünümüz ve işlerimiz olması konusunda. Ve yakın bir tarihte de Özkan bey ben ve beraberimizde bazı yönetici arkadaşlarla biraraya gelip ilk toplantımızı yapacağız" dedi.

Kiğılı bir gün öncesi G.Saray kulübü ile aralarında böyle bir adımın atıldığına dikkat çekerek, "Ama gel gör ki bu arkadaş yine aynı yine aynı. Değişmiyor. Bir gün bu arkadaşın sesini keserler hiç farkına varamaz. Çok konuşmaktan apoleti sökülebilir. Bunu da G.Saray kendisi söker. Böyle ortamı gerecek açıklamalar yapmaya ne gerek var. Son yıllarda belki de en dostane F.Bahçe - G.Saray maçlarından biri oynanmış gece takdir toplamış arkadaşın bugün söylediği şu laflara bakın. Biz bir gün önce iki kulüp yönetimi birbirimize dostluk ve ilişkiler konusunda eller uzatıyoruz 24 saat geçmeden adamın biri çıkıyor ortalığı gerecek laflar söylüyor.Biz ortamı germemeye uğraşırken bir de başımıza Şükrü Ergün diye biri çıktı. Sanırım bu çıkışından dolayı sayın Ünal Aysal başkan olarak veya Özkan abi ikinci başkan olarak o arkadaşa gerekli cevabı vereceklerine inanıyorum" açıklamasında bulundu.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.