1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. 'Fatih' dizisine çok kötü haber!
'Fatih' dizisine çok kötü haber!

'Fatih' dizisine çok kötü haber!

Bile bile...

A+A-

Yılın en iddialı yapımı olan 'Fatih'in yayın günü belli oldu. İddialı dizinin yayın gününün belli olmasından sonra tartışmalar başladı.

Başrolde Kenan İmirzalıoğlu'nun yer aldığı, yaklaşık 2 milyon lira olan bölüm masrafıyla dikkati çeken Kanal D'nin yeni dizi 'Mehmed Bir Cihan Padişahı'nın, yayın günü (pazartesi) şimdiden tartışma konusu oldu.
 
 Mesut Yar'ın, "Fatih'in Yayın Günü Doğru mu?" başlıklı yazısı şöyle:
 
"Mehmed Bir Cihan Padişahı (Kanal D). Yılın projesi olduğu söylenen 'Fatih' dizisinin açık ismi bu. Biraz uzun ama sorun değil.
Kadro çalışmaları tamamlandı. Setin bir kısmı çalışmaya başladı, kalan kısmı da bir ay içinde tamamdır. Proje ocak ayına yetişecek ve yayın günü pazartesi olacak.
 
İşte tam da burada bir ünlem koymak gerekiyor. Çünkü pazartesi büyük iddialarla yayına giren bir dizi için çok da hayırlı değil.
 
Orada net bir şekilde yerini yapmış 'Söz' dizisi var. 'Çukur' (Show TV) desen, geçtiğimiz sezon biten 'İçerde'nin yerinde olacak ve alıcısı çok. Bir de yaşayabilirse FOX ekranında 'Kayıtdışı' dizisi var. 'Kırgın Çiçekler'in (atv) kırılacağı filan yok. 'Survivor' da (TV8) bence bu yıl erken başlar.

O vakit? 'Ama Mesutcuğum, her gün öyle zor' demeyin. Bahsettiğiniz bölüm masrafı 2 milyona dayanan bir diziyse, durup bekleyin!"

--3125692.jpeg

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.