1. HABERLER

  2. SPOR

  3. FENERBAHÇE AÇIKLAMASI ORTALIĞI KARIŞTIRDI
FENERBAHÇE AÇIKLAMASI ORTALIĞI KARIŞTIRDI

FENERBAHÇE AÇIKLAMASI ORTALIĞI KARIŞTIRDI

İçime sindiremiyorum...

A+A-

Beşiktaş İF'in Tofaş'a 79-85 mağlup olduğu erkek basketbol karşılaşmasında siyah beyazlı taraftarların kendi yönetim kurullarına ve başkan Fikret Ormana tepkisi vardı. Maç boyunca Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman ve Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım aleyhinde tezahüratlarda bulunan taraftarlar, Fikret Orman'ı hedef alarak, "Fenerbahçe'ye başkan olsana" şeklinde tezahürat yaptı.

Öte yandan geç saatlerde bir açıklama yapan Beşiktaş Genel Sekreteri Metin Albayrak, yapılan açıklamayı eleştirdi ve "İçime sindiremiyorum" dedi.

BEŞİKTAŞ'TAN TFF'YE 'FENERBAHÇE' ÇAĞRISI
Albayrak yaptığı değerlendirmede, Beşiktaş Kulübü Genel Sekreteri olarak böyle bir açıklamaya katılmasının mümkün olmadığını ifade ederek, "Bu sözler, tamamen iletişim komitesinin gafleti sonucu ortaya çıkmıştır. Böyle bir açıklama olamaz ve yapılamaz. Kabul edilebilir birşey değildir. Türk futbolunda kardeşliği ön plana çıkarmak, bu yolla yapılmaz. Bu kimin fikriyse, Beşiktaşlıları da bağlamaz" diye konuştu.

"İÇİME SİNDİREMİYORUM"
"Fenerbahçe henüz şampiyonluğu garantilememişken, böyle bir yazı yayımlamak, anlamsız ve gereksiz"
diyen Albayrak, şunları söyledi: "Biz en fazla mağdur olan kulübüz. En kötü günlerimizde bile çıkıp kimseye konuşmadık. Rakip daha hiçbir şey kazanmamışken çıkıp bunları söylemek ne oluyor? Gerçekten içime sindiremiyorum ve hala nasıl böyle bir şey yapıldığını anlayabilmiş değilim."

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.