1. HABERLER

  2. SPOR

  3. FENERBAHÇE-CELTİC MAÇI SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?
FENERBAHÇE-CELTİC MAÇI SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

FENERBAHÇE-CELTİC MAÇI SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Fenerbahçe-Celtic maçı saat kaçta, hangi kanalda?

A+A-

Fenerbahçe Celtic maçı ile UEFA Avrupa Ligi gruplarındaki son sınavına çıkmış olacak. Son olarak Molde'yi deviren Fenerbahçe, Celtic'i ağırlayacak. Fenerbahçe'ye Celtic karşısında 1 puan yeterli olacak. Peki Fenerbahçe Celtic mücadelesi ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

UEFA Avrupa Ligi'nde A Grubu'nda son olarak Molde'yi deplasmanda 2-0'la geçen ve grupta büyük avantaj elde eden Fenerbahçe, son maçını kendi evinde Celtic karşısında oynayacak.

Fenerbahçe'ye beraberlik yetecek

Molde galibiyetiyle puanını 8'e yükselten Fenerbahçe, Ajax'ın 88. dakikada atılan golle Celtic deplasmanından galibiyetle dönmesiyle tur şansını son haftaya bıraktı. Eğer Celtic - Ajax maçı berabere bitseydi, Fenerbahçe son maçlara girilmeden bir üst tura çıkmayı garantileyecekti. Ancak Fenerbahçe'nin Celtic karşısında en az 1 puan alması da temsilcimizin son 32 turuna kalmasına yetecek.

1-102.jpeg

Fenerbahçe Celtic maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Karşılaşma 10 Aralık perşembe günü Ülker Stadyumu Şükrü saracoğlu Spor Kompleksi'nde saat 20'de başlayacak ve Tivibu Spor'dan naklen yayınlanacak.

Nani ve Kjaer Celtic'e karşı yok

Fenerbahçe'nin sürpriz yaşamak istemediği bu önemli mücadelede Molde deplasmanında sarı kart gören Luis Nani ve Simon Kjaer czalı duruma düşmelerinden ötürü oynayamayacaklar.

Fenerbahçe Celtic maçı 4K görüntü kalitesiyle sadece Tivibu Spor'da
 
Türk Telekom Grubu, Fenerbahçe’nin İskoçya’nın futbol takımlarından Celtic FC ile yapacağı UEFA Avrupa Ligi grup maçlarındaki son karşılaşmasını, görüntü kalitesini yükselten ve televizyon yayıncılığında en heyecan verici trendlerden biri olan 4K yayın kalitesinde sunacak. Bu kritik maç, sadece Tivibu ekranlarında yayınlanacak.
 
Fenerbahçe’nin UEFA Avrupa Ligi grup maçlarındaki son maçı olan Celtic karşılaşması Tivibu’dan 4K teknolojisi ile yayınlanacak.
 
UEFA Avrupa Ligi A Grubu’nda 2’nci sırada bulunan Fenerbahçe’nin, ilk maçta berabere kaldığı ve grubun son sırasında bulunan Celtic’i konuk edeceği kritik karşılaşma, 10 Aralık Perşembe günü saat 20:00’da oynanacak.  Ercan Taner’in anlatımıyla Tivibu Spor'da ekrana gelecek maç, Erkut Öztürk’ün anlatımıyla da Tivibu 477. kanalda 4K olarak yayınlanacak.

HD’nin 4 katı net görüntü sunan yüksek kaliteli 4K teknolojisi, Fenerbahçe-Celtic karşılaşmasında izleyicilerin heyecanını daha yukarılara taşıyacak.
 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.