1. HABERLER

  2. SPOR

  3. FENERLİ İKİ FUTBOLCUYA KARTAL KANCASI!
FENERLİ İKİ FUTBOLCUYA KARTAL KANCASI!

FENERLİ İKİ FUTBOLCUYA KARTAL KANCASI!

Beşiktaş'ta gündem Sezer ve Serdar. Beşiktaş. Fenerbahçe'de fazla forma şansı bulamayan Sezer Öztürk ve Serdar Kesimal'i gündemine aldı.

A+A-

Süper Lig'i ilk dörtte bitirip UEFA Avrupa Ligi'ne katılmayı hedefleyen Beşiktaş, bir yandan da gelecek sezonun transfer çalışmalarına şimdiden başladı.

Samet Aybaba'nın raporu doğrultusunda hareket eden siyah-beyazlı yönetim, Fenerbahçe'de forma şansı bulamayan Sezer Öztürk ve Serdar Kesimal'i transfer etmeyi düşünüyor.
 
Devre arasında Sezer Öztürk'ü kadrosuna katmayı çok isteyen Beşiktaş, Fenerbahçe'nin genç oyuncuyu bırakmamasından dolayı bu transferi rafa kaldırmıştı. Siyah-Beyazlı takım, Aykut Kocaman tarafından fazla forma şansı bulamayan Sezer Öztürk'ü yeni sezon için mutlaka kadrosuna katmayı planlıyor. Sarı-Lacivertli takımla 2 yıllık mukavelesi daha olan Sezer Ötürk'ün siyah-beyazlı takıma sıcak baktığı biliniyor.

Öte yandan savunma blögesine takviye yapmayı düşünen Aybaba'nın hedefindeki diğer isim Serdar Kesimal.. Fenerbahçe'nin iki sezon önce büyük umutlarla Kayserispor'dan transfer ettiği Serdar Kesimal, yaşadığı sakatlıktan sonra istenilen peformansı yakalayamamış ve yedek kulübesine mahkum olmuştu. Önümüzdeki sezon yabancı sınırlamasında kısıtlamaya gidileceğinden dolayı yerli futbolculara ağırlık veren Samet Aybaba, Serdar Kesimal'i takımında görmek istiyor.

 

Kaynak: Maraton

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.