1. HABERLER

  2. TEKNOLOJİ-BİLİM

  3. FLAPPY BİRD GERİ Mİ DÖNÜYOR?
FLAPPY BİRD GERİ Mİ DÖNÜYOR?

FLAPPY BİRD GERİ Mİ DÖNÜYOR?

Flappy Bird geri mi dönüyor?

A+A-

Flappy Bird‘ün geliştiricisi Nguyen oyununu yeniden mobil marketlere koymayı düşündüğünü aktardı.

Geçtiğimiz haftalarda mobil oyun dünyasını kasıp kavuran sinir bozucu kuş Flappy Bird’den haber var. Bildiğiniz üzere oyun kısa sürede çok popüler olmuştu ve geliştiricisine günlük 50 bin dolar kazandırıyordu ancak Flappy Bird’ün geliştiricisi Viernamlı Dong Nguyen ani bir kararla oyunu mobil marketlerden kaldırmıştı. Şimdi ise popüler oyununu geri döndürmeyi düşünüyor

Nguyen Flappy Bird’ü kaldırdıktan sonra verdiği demeçlerde oyunu sakin yaşamını değiştirdiği için kaldırdığını ve bir daha geri döndürmek gibi bir düşüncesinin bulunmadığını aktarmıştı. Ancak son vermiş olduğu röportajında Nguyen Flappy Bird’ü geri döndürmeyi düşündüğünü söylüyor ve ekliyor; “Eğer oyunu geri döndürecek olursam muhakkak oyuna bir uyarı yazısı ekleyeceğim ve bu yazıda oyunu oynayan kişilere ara vermeleri gerektiğini hatırlatan bir yazı yer alacak”.

Öte yandan Flappy Bird’ün mobil marketlerden kaldırılmasının ardından benzer isimli birçok oyun türedi. Bunlar arasında Türk geliştiricilerin oyunları da yer alıyor. Ancak Flappy Bird’ün orijinal versiyonunu satın almak isteyenlerde varmış. Nguyen bu teklifleri reddettiğini söylüyor.

 

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.