1. HABERLER

  2. SPOR

  3. G.SARAY'IN GÖZDESİNİ TOPA TUTTULAR!
G.SARAY'IN GÖZDESİNİ TOPA TUTTULAR!

G.SARAY'IN GÖZDESİNİ TOPA TUTTULAR!

Fransa'da Lille forması giyen ve Galatasaray'ın prensipte anlaşmaya vardığı Aurelien Chedjou, son dönemdeki performansı ile ülke basınında eleştiri oklarının hedefinde kaldı.

A+A-

Galatasaray'ın anlaştığı Chedjou eleştirilerin hedefinde!

2 hafta önce Avrupa Kupaları'na katılma potasında yer alma adına önemli bir şansa sahip olan Fransız ekibi, son 2 haftada aldığı sonuçlarla bir adım geride kaldı. Evinde Sochaux ile 3-3 berabere kalan ve deplasmanda Toulouse'a 4-2 mağlup olan kırmızı-siyahlı ekipte bir anda ortam gerildi.

CHEDJOU'DAN ELEŞTİRİLERE 'SAKATLIK' CEVABI!

Son 2 mücadelede yenilen 7 gol sonrasında eleştiriler savunmanın performansına odaklandı. Bu doğrultada takımın lideri Aurelien Chedjou'nun daha çok sorumluluk alması gerekliliği ön plana çıkarılırken, yaptığı kritik hatalara vurgu yapılarak eleştiri dozu arttırıldı.

Chedjou da taraftarlardan yenilen goller sonrası özür diledi ve sakatlıktan yakınırken, "Sol dizim %100 değil. Beni etkileyen bir sakatlığım var. Bunun tedavisi istirahat. Ancak bu da benim sezonumun bittiği anlamına gelir. Fakat sahadaysam, her şeyimi vermeliyim. Bunun bir özrü olamaz." dedi.

123.jpeg

"LİG SONUNDA GELECEĞİM NETLEŞMELİ"

Sezon sonunda takımdan ayrılma ihtimali ile ilgili de konuşan Kamerunlu oyuncu, "Bunun çabuk hallolmasını istiyorum. Hemen lig sonrasında tatilin öncesinde çözülmeli. Ben bir profesyonelim ve kulübüme Avrupa'da yer alması için yardım etmeye çalışıyorum. Takım arkadaşlarıma geleceğim ile ilgili belirsizliği yansıtmamaya çalışıyorum. Fakat oynarken, ciddi bir sakatlık geçirebilme ihtimalim beni biraz tedirgin ediyor. Tam olarak rahat değilim" ifadelerini kullandı.

Fransa Ligi'nde bu sezon 31 maçta forma giyen oyuncu 3 golün altına imza attı. 3 haftası kalan Ligue 1'de 6. sırada bulunan Fransız ekibinin hedefi ilk 4 sırada yer alarak Avrupa'da yer alabilmek...

 

Kaynak: sporx

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.