1. HABERLER

  2. SPOR

  3. GALATASARAY VE TÜRKİYE İÇİN ŞOK SÖZLER
GALATASARAY VE TÜRKİYE İÇİN ŞOK SÖZLER

GALATASARAY VE TÜRKİYE İÇİN ŞOK SÖZLER

John Terry’nin Galatasaray’a transfer olacağı...

A+A-

John Terry’nin Galatasaray’a transfer olacağı haberleri geniş yankı uyandırdı. İngiliz basını tarafından ortaya atılan, Roberto Mancini’nin transfer listesinin ilk sırasına deneyimli oyuncuyu koyduğu yönündeki haberler konuyla ilgili tartışmaları beraberinde getirdi. ABD merkezli Bleacher Report internet sitesi de konuyu ele alırken, Galatasaray’a gitmenin finansal faydasının yanında İngiliz milli futbolcuya bir şey getirmeyeceğini belirtti.

Haberde şu ifadeler kullanıldı: “John Terry Galatasaray’a gitmeli mi?” başlığıyla verdiği haberinde İngiliz milli futbolcuya ‘takımında kal’ çağrısı yapılarak şu ifadeler kullanıldı: “Benitez tarafından marjinalize edildi. Ancak Mourinho’nun takımın başına geçmesi onu  tekrar canlandırdı. Tekrar istikrarlı bir şekilde oynamaya başladı. Türkiye’ye giderek kariyerinde neden geri bir adım atsın ki. Sadece Francesco Totti’ye bakmamız ve bu sezon takımı Roma’da yaptıklarına bakmamız yeterli. Böylece bir oyuncunun özdeşleşmiş olduğu renklerde kalmasının ne kadar değerli olduğunu anlayabiliriz.”

Terry’nin isminin Batı Londra’da hala ‘Kaptan, lider ve efsane’ sıfatları ile anıldığına dikkat çekilirken, “Bu sıfatlarla dolu pankartlar Stamford Bridge’i süslüyor. Galatasaray’a gitmesi bunları sona erdirebilir. Belki Chelsea taraftarı ona tamamen arkasını dönmez ama burada kalışı ona verilen değeri daha da artırır. Bu saatten sonra paraya göre hareket etmemeli. Zaten kariyeri boyunca yeteri kadar kazandı” denildi.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.