1. HABERLER

  2. SPOR

  3. GALATASARAY'DAN BOMBA!
GALATASARAY'DAN BOMBA!

GALATASARAY'DAN BOMBA!

İşte Galatasaray'ın transferde ilk hedefi!

A+A-

Şampiyonluk mücadelesini sürdüren Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'ni düşünerek bir yandan da yeni sezonun planlamasını yapmaya başladı.
Sarı-kırmızılı takımı gençleştirme kararı alan Fatih Terim'in, transfer listesindeki ilk ismin Kasımpaşa'da forma giyen Trezeguet olduğu öğrenildi.
Mısırlı futbolcu, Galatasaray'da beklentileri karşılayamayan Belhanda'ya alternatif olarak düşünülürken Fatih Terim'in sezon biter bitmez, yeni seçilecek başkandan bu başarılı oyuncunun transferi adına girişimlerin başlamasını isteyeceği belirtildi.
 2 MİLYON EURO ÖDEDİ
Satın alma opsiyonu bulunan Kasımpaşa, Anderlecht'ten kiraladığı 23 yaşındaki yıldız futbolcunun bonservisini geçtiğimiz günlerde almıştı.
Mavi-beyazlı yönetim, oyuncu için Belçika ekibine 2 milyon euro öderken Galatasaray'ın transferi bitirebilmesi için bu rakamı ikiye katlaması gerektiği dile getiriliyor.
 G.SARAY'I İSTİYOR
Fatih Terim'in takımında görmek istediği Trezeguet de Galatasaray'ın kendisiyle ilgilenmesinden oldukça memnun...
Kulüplerin anlaşması halinde sarı-kırmızılı formayı giyebileceğini belirten başarılı futbolcu, "Ancak şu an Kasımpaşa forması giyiyorum ve kulübümün başarısı için mücadele ediyorum. Neler olacağını hep birlikte göreceğiz" diye konuştu.

iste-galatasaray-in-transferde-ilk-hedefi--1931139.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.