1. HABERLER

  2. SPOR

  3. GALATASARAY'IN YENİ YILDIZI
GALATASARAY'IN YENİ YILDIZI

GALATASARAY'IN YENİ YILDIZI

GALATASARAY'IN YENİ YILDIZI

A+A-

Galatasaray, Trabzonsporlu futbolcu Olcan Adın'ın transferi için görüşmelere başlandığını Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) bildirdi...

Galatasaray Sportif Sınai ve Ticari Yatırımlar AŞ'den Borsa İstanbul'a yapılan ve Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda da yer alan açıklamada, "Profesyonel futbolcu Olcan Adın'ın transferi için Trabzonspor ile görüşmelere başlanmıştır" ifadesine yer verildi.

Sarı-kırmızılı takım ilerleyen saatlerden transferin detaylarını da KAP'a bildirecek. Olcan Adın, 4 milyon Euro + Salih Dursun karşılığında transfer edilecek.

KADRODAKİ 6.TRABZONLU
 
TRABZONSPOR’da forma giyen bir futbolcu daha G.Saray’a transfer oldu. Son 3 sezonda bordo mavili kulüpte forma giyen yerli futbolculara kanca atan Galatasaray, Olcan Adın’ı da kadrosuna katarak Trabzonspor’dan 6.yerli oyuncu transferini gerçekleştirdi.

Sarı kırmızılılar 2011-2012 sezonunda Selçuk İnan, Engin Baytar ve Ceyhun Gülselam’ı, 2012-2013 sezonunda Burak Yılmaz ile birlikte yıllarca Trabzonspor’da forma giyen Umut Bulut’u kadrosuna katmıştı. G.Saray’ın kadrosuna kattığı 6.Trabzonsporlu oyuncu Olcan Adın oldu.

Ceyhun Gülselam
Selçuk İnan
Burak Yılmaz
Engin Baytar
Umut Bulut
Olcan Adın 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.