1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. Gizemli kızın kim olduğu ortaya çıktı
Gizemli kızın kim olduğu ortaya çıktı

Gizemli kızın kim olduğu ortaya çıktı

Gizemli kızın kim olduğu ortaya çıktı

A+A-

One Direction'dan Niall Horan, gönlünü Belçikalı güzele kaptırdıDünyaca ünlü İngiliz One Direction grubunun 22 yaşındaki İrlandalı elemanı Niall Horan, nihayet aradığı aşkı buldu. Belçikalı güzel Celine Helene Vandycke'i grubun fanları bağrına bastı.

One Direction dağıldı mı, dağılmadı mı sorusu akıllarda ama grup elemanları solo projelerine ağırlık vermeye devam ediyor. Bu arada, kendilerine daha çok vakit kaldığı için özel hayatlarında da aradıkları mutluluğu buluyorlar.

1-974.jpg

Bunun son örneği, ekibin uzun zamandır yalnız görülen elemanı Niall Horan. 22 yaşındaki İrlandalı Horan, Belçikalı hukuk öğrencisi Celine Helene Vandycke ile çok mutlu görünüyor.

2-606.jpg

One Direction elemanlarının özel hayatına giren kadınların başı, genellikle grubun ateşli fanları nedeniyle derde giriyor. Pek çoğu ölüm tehditleri ve tacizle karşılaşıyor. Ancak bu kez durum tam tersi gibi görünüyor. Ünlü grubun fanları, daha şimdiden Vandycke'i bağrına basmış durumda. Öyle ki, pek çok takipçi 'Celine Helene Vandycke bizim jenerasyonumuzun Kate Middleton'ı' bile diyor.

Exeter Üniversitesi Hukuk Fakültesi'ni bitiren genç kız, şov dünyasından biri değil. Almanca, Fransızca ve İngilizce olmak üzere üç dil biliyor. Ciddi bir ilişkileri olduğu öğrenilen ikili, birlikte dünyayı gezmek istiyor.

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.