1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. Gizli düğünün fotoğrafları ortaya çıktı
Gizli düğünün fotoğrafları ortaya çıktı

Gizli düğünün fotoğrafları ortaya çıktı

İşte gelin ve damat

A+A-

Nicole Kidman ile Tom Cruise'un kızı Bella böyle evlendi Çok konuşulan düğünün fotoğrafları da sonunda ortaya çıktı.

Hollywood'un iki ünlü oyuncusu Tom Cruise ile Nicole Kidman'ın evli oldukları dönemde evlat edindikleri iki çocuklarından büyüğü olan 22 yaşındakı Isabella Cruise'un Max Parker ile evlendiği törenin görüntüleri basına yansıdı.

Cruise'un takipçilerinden biri olduğu Scientolog tatarikatının geleneklerine göre yapılan törene ne ünlü aktör katıldı ne de eski eşi Nicole Kidman. Londra'daki lüks bir otelde gerçekleyen törenin masraflarını Cruise'un karşıladığı söyleniyor.

1-510.jpg

Şu sıralar West End'de rol alacağı oyunun provaları için Londra'da bulunan Kidman'ın düğüne katılımının yasaklandığı ileri sürüldü. İddialara göre bunun nedeni gittiği her yerde ilgi odağı halına gelen Kidman yüzünden törenin bir tür medya sirkine dönüşmesini engellemek.

Bir süredir Londra'da ünlü bir güzellik salonunda saç ve makyaj uzmanı olarak çalışan Bella Cruise düğün töreninde beyaz mini bir elbise ve siyah çorap giydi.

3-171.jpg

Törene sadece gelin ve damadın yakın arkadaşları katıldı. Küçük grup gün boyunca Max Parker ile Bella Curise'un evliliğini kutladı. Kadınların normal ve sessiz doğum yapmasının gelenek olduğu Scientology tarikatının evlilik törenleri için de buna benzer kurallar var. Düğünlerin de sadece gelin ve damadın yakınlarının katıldığı sakin geçen törenler olması gerekiyor.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.