1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. Hande Hanım Gerginliği!
Hande Hanım Gerginliği!

Hande Hanım Gerginliği!

Birbirlerine öyle laf attılar ki...

A+A-

Demet Akalın ve Hande Yener arasında sular durulacak gibi gözükmüyor. Akalın, bir muhabirin ‘Hande Hanım’ demesi üzerine “Hanım deme, Hanım diyeceksen bana soru sorma” dedi.

Yıllardır polemikleriyle gündemde olan Demet Akalın ile Hande Yener arasındaki gerginlik büyüyor. Hande Yener’in Instagram’da yaptığı yorumdan sonra Akalın, Twitter’dan cevap vermişti. Akalın, bu defa gazetecileri uyardı. Etiler’deki Sahne İstanbul’daki konserine yastığı ile gelen öncesi bir muhabirin son olaylarla ilgili, ‘Hande hanım’ diye sözlere başlayınca sinirlenen Akalın, “Hanım deme. Hanım, diyeceksen de bana soru sorma. Ona hanım diyen bana soru sormasın. Hatta onun hakkında soru sormayın” diyerek tepki gösterdi.

Yine Demet’e çaktı: Demode

Hande Yener, yeni albümü “Hepsi Hit” için stüdyoya girdi. Sabaha kadar çalışan Yener “Şarkıların hepsi hit olacak” dedi. Muhabirlerin “İşletmesini yaptığınız mekanlarda Demet Akalın şarkıları çalmıyor” sözlerine de Yener “DJ’e ‘sakın çalma’ diyecek halim yok. O da çalabilir başkası da. Ama hit şarkıları çalmasına özen gösteririm. Demode şarkı çaldırmam!” diye karşılık verdi.

 

 
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.