1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. HANGİ ERKEK BİR KADINA ÇANTA ALIR Kİ??
HANGİ ERKEK BİR KADINA ÇANTA ALIR Kİ??

HANGİ ERKEK BİR KADINA ÇANTA ALIR Kİ??

Ünlü güzel bilinmeyeni anlattı...

A+A-

Aramızda Kalsın'a konuk olan Chloe Loughnan, Serdar Ortaç ve kendisi hakkında bilinmeyenleri anlattı.

Serdar’la aşk yaşamayı düşünmüyordum.Tamamen profesyonel amaçla gelmiştim Türkiye’ye. İşimden başka bir şey düşünmüyordum. Serdar’dan hoşlanmaya başlamıştım ama aşk meşk düşünmüyordum.

Bana çok hoş mesajları ve jestleri oldu Serdar’ın yine de istemedim. Ne zaman ki ülkeme döndüm Serdar’ı özlemeye başladığımı ve aşık olduğumu anladım. Ben Serdar’ın kişiliğine aşık oldum. Her şeyden önce benim en yakın arkadaşım.

Hediye almaktan hiç hoşlanmam. Hediyeleri kabul etmeyi de sevmem. Serdar da bana çanta ve ayakkabı almıştı. Önce kabul etmedim ama çok ısrar etti ben de kabul ettim. Hangi erkek bir kadına çanta alır diye düşünmüştüm o zaman. İlk jestlerinden birisi budur Serdar’ın.

Miami’de ev almadı Serdar ama almayı düşünüyor. Ayrıca gazetelerde yazılanlar da doğru değil. Çünkü Serdar benimle tanıştığından beri ne kumar oynuyor ne de alkol alıyor.

Eskiden ailemi ziyaret etmeye gittiğimde Türkiye’ye geri dönüyorum diyordum ama artık evime geri dönüyorum diyorum. Türkiye artık benim evim. Evlilik tarihi Nisan Mayıs gibi. Yer netleşmese de Bodrum olabilir.Serdar’ı çok seviyorum. Serdar benim hayatım, en iyi arkadaşım. Ailem de Serdar’ı çok sevdi. Serdar anneme ’Anne’ diye sesleniyor. Aşkım, hayatım, kocam diye sesleniyorum kendisine o da bana Aşkım, Karıcım, Bebeğim diye sesleniyor.

HÜRRİYET

Etiketler : , , ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.