1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. HAYATIMDA EN UTANDIĞIM AN!
HAYATIMDA EN UTANDIĞIM AN!

HAYATIMDA EN UTANDIĞIM AN!

HAYATIMDA EN UTANDIĞIM AN!

A+A-
Hülya Avşar'ın programına konuk olan Işın Karaca özel hayatıyla ilgili bilinmeyenleri anlattı. Eşi Sedat Doğan'ın ihanetiyle ilgili ise "Hayatımda en utandığım kare eşimin telefonuna bakarken görüntülenmiş olmamdı ve beni aldatıyordu. Masayı kafasına geçirmek istedim, magazinciler bakıyordu, kendimi zor zaptettim" itirafında bulundu.

Hülya Avşar 'ın programına konuk olan Işın Karaca, 105'den 65 kiloya düşünce kendini kadın gibi hissettiğini söyleyerek "En son popomu gazetelerde görünce artık bir dur deme zamanının geldiğini anladım" dedi.

611_162df.jpg

Eşi Sedat Doğan'ın ihanetiyle ilgili ise "Hayatımda en utandığım kare eşimin telefonuna bakarken görüntülenmiş olmamdı ve beni aldatıyordu. Masayı kafasına geçirmek istedim, magazinciler bakıyordu, kendimi zor zaptettim" itirafında bulundu.

Karaca, babası ile ilgili şimdiye kadar hiç anlatmadığı anılarından bahsederken gözyaşlarını tutamadı.

Karaca, "Hayatım boyunca babamla ilişkim olabilsin diye mücadele ettim. Ne yazık ki çok genç yaşta alkole merak sardı. Alkolü bırakman gerekiyor baba dedik. Ve hiçbirimizin telefonunu açmadı babam. Ne benim ne kardeşimin. Vicdanım o kadar rahat ki... Her şeyi affettim ve babama dedim ki: "Gitmek istiyorsan git baba. Ve arkasından 48 saat sonra gitti" dedi.

Hülya Avşar'ın, ‘Bir anda kendi babam aklıma geldi’ demesiyle ikili gözyaşlarını tutamadı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.