1. HABERLER

  2. SPOR

  3. HAZIRLIKLAR TAM GAZ
HAZIRLIKLAR TAM GAZ

HAZIRLIKLAR TAM GAZ

Yeni sezona yaklaşık 1 ay kala...

A+A-

Yeni sezona yaklaşık 1 ay kala, takımlarımız hazırlık karşılaşmalarını sürdürmeye devam ediyor.
Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren çoğu takım, dünü hazırlık maçıyla tamamladı.


Kaymaklı Hamitköy’ü yendi Yenicami ile Lefke berabere kaldı

Süper Lig ekiplerinden Küçük Kaymaklı, deplasmanda Birinci Lig ekiplerinden Hamitköy’ü Serhan Damdelen’in kaydettiği golle 1-0 mağlup ederken, geçtiğimiz iki sezonun şampiyonu Yenicami, deplasmanda Lefke ile 2-2 berabere kaldı.

Yenicami adına golleri Halil Turan ve genç golcü Mehmet Altın kaydederken, Lefke’nin golleri ise Yakup Esmerarslan ve Mehmet Toros’tan geldi.

Cihangir 3-2 galip

Bir diğer karşılaşma ise Cihangir Antrenman Sahası’nda Cihangir ile Gençlik Gücü arasında oynandı. Yeşil beyazlılar İsmail Soydan ve Mustafa İnanç’la iki kez öne geçmesine rağmen karşılaşmayı 3-2 kaybetti. Cihangir’in golleri Yannick, Patrick ve Fırat’dan geldi.
Topaloğlu’nun öğrencileri üçüncü hazırlık maçını Ozanköy ile yaptı. Pia Bella Sahası’nda oynanan ve ilk devresi 0-0’lık eşitlikle tamamlanan karşılaşmada, Türk Ocağı rakibini golcü futbolcusu Ertaç Taşkıran’ın 2, Peter ve Hasan Sadrazam’ın golleriyle 4-1 mağlup etmeyi başarırken, rakibin tek sayısını Ali Gobça kaydetti. Özellikle ikinci devrede oyuna giren TOL oyuncusu Cedric’in müthiş oyunu ile sonuca giden sarı siyahlılar önümüzdeki sezon için umut verdi.

Çanakkale’den galibiyet

Bir diğer karşılaşma ise Larnaka Gençler Birliği ile Çanakkale arasında oynandı. Önümüzdeki sezon Birinci Lig’e yükselmek isteyen Çanakkale, Süper Lig’in güçlü takımı Gençler Birliği’ni Yunus Kalaycı ve Salih Kemaneciler’in golleriyle 2-0 mağlup etmeyi başardı. Çanakkale, geçtiğimiz gün de Süper Lig ekiplerinden Yeni Boğaziçi’ni 3-1’le geçmişti.

Göçmen 4’ledi

Lefkoşa’lıların kapışmasında, Ortaköy ile Göçmenköy karşı karşıya geldi. Göçmenköy Antrenman Sahası’nda oynanan karşılaşma, 4-2’lik Göçmenköy üstünlüğünde tamamlandı. Göçmenköy adına golleri Ali Şahin, Bektaş Oldaç, Mustafa Kermeoğluları ve genç Emin kaydederken, Ortaköy’ün golleri ise yeni transfer Hüseyin Yıldız’dan geldi.

Bu sezon yaptığı transferlerle dikkat çeken Birinci Lig ekiplerinden Dumlupınar, Balıkesir Sentetik Sahası’nda karşılaştığı Akova’yı Salih’in ve Akova’lı bir futbolcunun kendi kalesine attığı golle 2-0 mağlup etmeyi başardı.

Binatlı 5-1 galip

Bir diğer karşılaşma ise Binatlı Antrenman Sahası’nda, Binatlı ile Tatlısu arasında oynandı. Karşılaşmayı Binatlı 5-1 galip durumda götürürken, 70.dakikada çıkan olaylar yüzünden maç yarıda kaldı. Binatlı’nın gollerini, golcü futbolcu Kemal Uçaner(2), Belo(2) ve Neşe kaydederken, Tatlısu’nun sayısını ise Cemal Yaşınses kaydetti.

 

Etiketler : , ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.