1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. HÜLYA AVŞAR‘DAN GÜLDÜREN CEVAP...
HÜLYA AVŞAR‘DAN GÜLDÜREN CEVAP...

HÜLYA AVŞAR‘DAN GÜLDÜREN CEVAP...

HÜLYA AVŞAR‘DAN GÜLDÜREN CEVAP...

A+A-

Hülya Avşar'dan kızları Zehra'nın sevgilisini yakışıklı bulmayan eski eşi Kaya Çilingiroğlu'na esprili bir gönderme geldi: 'Sanki Kaya, dünyanın en yakışıklı yüzüne sahip!'

Eski eşler Hülya Avşar ile Kaya Çilingiroğlu'nun esprili kavgası bitmiyor. İkili arasındaki gündem yaratan tartışma; Çilingiroğlu'nun Avşar Kızı için söylediği "Henüz ilişkim bile yokken beni gece yarısı otele çay içmeye davet etmiş, ben de onu reddetmiştim" açıklamasıyla başladı. Güzel sanatçı, bu sözlere gülüp geçti ama eski eşinden ikinci bir atak geldi.

Hülya Avşar'ın kızları Zehra'nın yeni sevgilisi için yaptığı "Çok yakışıklı bir çocuk" yorumuna Kaya Çilingiroğlu, şöyle karşılık vermişti: "Bence yakışıklı bir çocuk değil sadece magazin meraklısı." Bu sözler üzerine gözlerin çevrildiği Avşar Kızı, önceki gün Boğaz'da yürüyüş yaparken görüntülendi.

17918_44077_05102014123154-001.jpg

Eski eşinin müstakbel damadıyla ilgili sözleri hatırlatılan Hülya Avşar, "Sanki Kaya, dünyanın en yakışıklı yüzüne sahip. Bence o, önce kendi tipine bir baksın" diyerek espriyi patlattı.

Bu açıklamaları üzerine kahkahayı basan güzel sanatçı, birkaç dakika sonra da soluğu kızları Zehra ile Etiler'deki bir mekanda yemek yiyen Kaya Çilingiroğlu'nun yanında aldı.

Takvim

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.