1. HABERLER

  2. SPOR

  3. İKİNCİ LİG’DE 7.HAFTANIN ARENA PANORAMASI
İKİNCİ LİG’DE 7.HAFTANIN ARENA PANORAMASI

İKİNCİ LİG’DE 7.HAFTANIN ARENA PANORAMASI

İkinci Lig’de 7.Haftanın Arena Panoraması

A+A-

K-İkinci Lig’de 2015-2016 Sezonu'nda 7.hafta karşılaşmaları 07-08 Kasım tarihlerinde oynanan karşılaşmalarla tamamlandı. Toplam 17 golün atıldığı 7.haftada, 2 karşılaşmayı deplasman ekibi kazanırken, 4 karşılaşmayı da ev sahibi ekip kazandı. Haftanın en farklı galibiyetini ise Alsancak Yeşilova’yı 5-1 mağlup eden Geçitkale elde etti.

HAFTANIN TAKIMI : BOĞAZİÇİ. Ortaköy deplasmanında iyi mücadele ederek galip geldiler ve haftanın sürprizini gerçekleştirdiler.

HAFTANIN FUTBOLCUSU : ALİ ÖZTÜRK (GEÇİTKALE). Alsancak Yeşilova karşılaşmasında rakip filelere 2 gol bırakan 19 yaşındaki Ali, haftanın futbolcusu olmayı başardı.

HAFTANIN TEKNİK DİREKTÖRÜ : MEHMET GÖÇER (ÇANAKKALE). Zorlu İskele Trabzonspor deplasmanına takımını çok iyi hazırladı ve galip gelmesini bildi.

HAFTANIN HAKEMİ : HÜSEYİN EYYÜPLER (GEÇİTKALE-A.YEŞİLOVA). İyi bir performans sergiledi ve haftanın hakemi olmayı başardı.

HAFTANIN KARE ASI : Kaleci(Hamit Aykan-Boğaziçi), Savunma(Orhan Kalaycı-Maraş), Orta Saha(Ali İmam-Türkmenköy), Hücum(Bekir Yıldız-Ozanköy)

lig1.jpg

lig2.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.