1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. ''İNTİHAR ETMEYİ DÜŞÜNDÜM...''
''İNTİHAR ETMEYİ DÜŞÜNDÜM...''

''İNTİHAR ETMEYİ DÜŞÜNDÜM...''

Berkay, Asena Erkin hakkında öyle şeyler söyledi ki...

A+A-

Berkay, Asena Erkin hakkında öyle şeyler söyledi ki...

Adı Fenerbahçeli futbolcu Caner Erkin'in eşi Asena Erkin ile aşk dedidodularına karışan popçu Berkay ilk kez Kanaltürk'teki '2. Sayfa'da konuştu. Aşk iddiası ve olaylı gece hakkında önemli açıklamalar yaptı.

'Psikolojim iyi değil'
"Aylardır bu olayın konuşuluyor olmasından iğreniyorum. Adımı gazete ve televizyonda görmekten tiksiniyorum. Şimdi ilk ve son kez açıklama yapacağım: Ben aylardır mutlu bir evliliği bozmaya çalışan, başkalarının namusuna göz diken adam gibi gösterildim. Bu durum artık hazmedemeyeceğim hale geldi. Psikolojim artık hiç iyi değil. Kendimi öldürecek noktaya geldim. Annem-babam olmasa çoktan canıma kıyardım. Hiç yapmadığım bir şey bana yükleniyorlar. İş yapamıyorum, sağlığımı kaybettim."

'Hastaneden çıkmıyorum'
"Haftanın 3 günü hastanedeyim. Ağır zona geçirdim. Şu an hayatta en korktuğum şey sağlığımın bozulması da değil aslında. Asena ile Caner boşanacak diye ödüm patlıyor. Çünkü bana mal edilecek. Onların mutlu olmasını o kadar istiyorum ki! Ben onları asla kovalamıyorum. Son 1 yılda 6 kez Nişantaşı'na gittim. 4 kez karşılaştım. Olmaz böyle şey, Allah'ın işi."

'Herkese küfür ettim'
"Son yaşadığımız olaylı gecede ise arkadaşlarla dışarı çıktık. Mekana gittiğimde Asena-Caner Erkin'in de geleceği söylendi. Aynı yerde olacağımı onlar da öğrenmiş. "Olursa, olsun. Biz eğlencemize bakarız" demişler. İkisini kulüpte görünce kendimi tuvalete attım. İçeride 20 dakika ağladım. Ben bu kadar hassas davranırken onların buna dikkat etmemesi canımı sıkıyor. Sinirleniyorum. Asena'ya o gece küfür ettiğim iddia edildi. Ben o gece yaşadığımız bu tesadüften ötürü önüme gelen herkese küfür ettim. Ne söylediğimi tam da hatırlamıyorum. Çünkü kendimi kaybetmiştim. Onların gittiği yerlere gitmiyorum. Hatta mekanlara bahşiş gönderiyorum ki bana orada olup olmadıkları söylensin diye. Bu durumda gitmem çünkü."

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.