1. HABERLER

  2. TEKNOLOJİ-BİLİM

  3. İPhone Kullananlar Dikkat!
İPhone Kullananlar Dikkat!

İPhone Kullananlar Dikkat!

Bunu muıtlaka yapın!

A+A-

iOS 9.3.5 güncellemesi yayınlandı

Apple, iOS 10 güncellemesini yayınlamasına kısa bir süre kala iOS 9 için yeni bir güvenlik güncellemesi yayınladı. Muhtemelen bu güncelleme iOS 9'un son güncellemesi olacak.

Yeni akıllı telefon ailesi iPhone 7'nin tanıtımıyla birlikte iOS 10 işletim sistemini uygun cihazı olan tüm kullanıcılar için yayınlayacak olan Apple, iOS 10 güncellemesini yayınlamasına kısa bir süre kala iOS 9 sürümü için yeni bir güncellemeyayınladı.

iOS 9.3.5 koduna sahip güncelleme işletim sisteminin genel performansını iyileştirmesinin yanı sıra önemli güvenlik güncellemelerini barındırıyor. Cihazlardaki güvenlik tedbirlerini arttıran güncelleme aynı zamanda iOS 10 işletim sistemine geçişi daha sorunsuz hale getirmek için de bazı düzenlemeleri içeriyor olabilir.

1-20160826173028.jpg

Apple'ın yeni iOS 9.3.5 güvenlik güncellemesi, iOS 10'a yükselmeyecek ve iOS 9 işletim sisteminde kalacak cihazlar için de önem taşıyor. Artık Apple'ın iOS 10'a odaklanacak olması ve iOS 9'un geriplanda kalacak olması Apple kanadından yoğun destek olmayacağı için bazıgüvenlik tehditleri oluşturabilir. Bu gibi sorunların önüne geçmek için Apple, iOS 9 ile çalışan cihazlarda güvenlik problemi doğmamaması amacıyla bu güncellemeyle önlem alıyor. Yani çok ciddi bir durum ortaya çıkmadığı sürece iOS 9.3.5 için son iOS 9 güncellemesi demek yanlış olmaz.

Eğer iOS 9 işletim sistemiyle çalışan bir cihazınız varsa, Ayarlar - Genel - Yazılım Güncelleme bölümünden güncellemeyi kontrol edebilir ve iOS 9.3.5'i cihazınıza kurabilirsiniz.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.