1. HABERLER

  2. SPOR

  3. İŞTE ALPER'İN FENERBAHÇE CEVABI!
İŞTE ALPER'İN FENERBAHÇE CEVABI!

İŞTE ALPER'İN FENERBAHÇE CEVABI!

Galatasaray ile anlaşması beklenirken yaşanan flaş gelişmeler sonrası Fenerbahçe ile anlaştığı duyurulan Alper Potuk'un sarı lacivertli takımı istediği öne sürüldü.Alper de istedi, Fener'le anlaştık.

A+A-

Erdal Şahbaz: 'Alper'e sorduk, 'Evet' dedi!'

Alper Potuk'un, flaş bir biçimde Fenerbahçe'ye transferiyle ilgili olarak, Eskişehirspor Kulübü basın sözcüsü Erdal Şahbaz, "Kulübümüzün menfaatleri doğrultusunda hareket ettik. Dün gece Fenerbahçe'yle kesin olarak anlaştık" dedi.

"Alper'e sorduk, 'Evet' dedi!"

Radyospor'da Özgür Sancar'ın sorularını yanıtlayan Şahbaz, ''Biz Fenerbahçe'yle her konuda anlaştık. Ama önce Alper'in fikrini sorduk. Alper, 'siz anlaştıysanız bir sorun yok. Ben de kabul ediyorum" dedi. Fenerbahçe bize Orhan Şam ve Bienvenu'yü verecek. Ayrıca 6.250 milyon euro ödeyecek' şeklinde konuştu.

"Galatasaray'a gitmek istiyordu"

Alper Potuk'un geçtiğimiz sezon kulüplerin anlaşmasına rağmen transferinin gerçekleşmemesi nediyle Fenerbahçe'ye kırgın olduğu konusuyla ilgili olarak konuşan Şahbaz, "O günkü koşullarda durum öyle gelişti. Alper'in bir kırgınlığı yok. Biz kendisine sorduk. 'Fenerbahçe'ye gitmek ister misin?' dedik. 'Siz anlaştıysanız giderim' dedi. Galatasaray'la müzakerimiz sırasında ise Galatasaray'a transfer olmak istediğini söylemişti; çünkü o dönem biz Galatasaray'la görüşüyorduk. Bir sorun yok. Fenerbahçe'yle anlaştık, kendisi de 'evet' dedi. Transfer oldu'' dedi.

Veysel için görüşme oldu mu?

Alper'in bugün Fenerbahçe'yle görüşeceğini belirten Şahbaz, Veysel Sarı'nın da Fenerbahçe'ye transfer olduğu iddiasının doğru olmadığını söyledi. Erdal Şahbaz, ''Veysel'le ilgili bir görüşmemiz olmadı. Fenerbahçe ya da bir başka takımdan Veysel için teklif almadık'' dedi.

 

Kaynak: Skorer

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.