1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. İşte Benim Stilim'de kim elendi?
İşte Benim Stilim'de kim elendi?

İşte Benim Stilim'de kim elendi?

İşte Benim Stilim'de kim elendi?

A+A-

Ekranların ilgiyle takip edilen moda yarışması İşte Benim Stilim'de 6 Mart gecesi eleme heyecanı yaşandı. TV8 ekranlarında yayınlanan eleme gecesinin konuk jürisi Hande Yener, yarışmaya veda eden ise sürpriz bir isim oldu.

TV8’in sevilen yarışma programı İşte Benim Stilim’de önceki akşam eleme heyecanı yaşandı. Her hafta ünlü bir ismin jüri olarak katıldığı yarışmanın sürpriz konuğu Hande Yener’di. Jüri üyeleri İvana Sert, Nur Yerlitaş, Kemal Doğulu, Uğurkan Erez ve sunucu Öykü Serter’le eleme gecesi yine renkli anlar yaşattı. “Kanat” konseptiyle podyumda yürüyen yarışmacılardan eleme için önerilen isimler Özden Cerrahoğlu ve Nazlı Sultan oldu.

İŞTE BENİM STİLİM’DE KİM ELENDİ

İşte Benim Stilim’de ‘Kanat’ konseptli gecede en yüksek puanı Maria Surina aldı. “İşte Benim Stilim’de bu hafta kim elendi?” sorusunun cevabı da belli oldu. Özden Cerrahoğlu ve Nazlı Sultan’ın eleme için önerildiği gecede, yarışmaya veda eden isim programın en iddialı yarışmacılarından olan Nazlı Sultan Kayaaslan oldu. Geçtiğimiz hafta elenen isim Melisa Şahin olmuştu.

İŞTE BENİM STİLİM’DE JÜRİNİN OYLARI NE OLDU

Hande Yener 'Nazlı Sultan' elensin dedi.

Nur Yerlitaş 'Özden Cerrahoğlu' elensin dedi.

İvana Sert 'Özden Cerrahoğlu' elensin dedi.

Uğurkan Erez ise 'Nazlı Sultan' elensin tercihini yaptı.

Kemal Doğulu ise verdiği oyla yarışmada elenen ismi belirledi. Kemal Doğulu, İşte Benim Stilim yarışmasının en iddialı isimlerinden biri olan Nazlı Kayaaslan 'ı eledi.

NAZLI SULTAN KAYAASLAN KİMDİR?

Nazlı Kayaaslan, Mersinli ve 25 yaşında. 3 yaşında Beren adında bir kızı olan yarışmacının en büyük hayali Dünya mutfağını öğrenip bir restoran açmak. Yarışmacı, İşte Benim Stilim adlı yarışmanın en başından beri favori olarak gösteriliyordu.  

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.