1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. İşte Survivor'a Veda Eden İsim!
İşte Survivor'a Veda Eden İsim!

İşte Survivor'a Veda Eden İsim!

Survivor'da şok eleme!

A+A-

Survivor 2017'de dün gerçekleştirilen konseyde eleme heyecanı yaşandı. Erdi, Berna, Gökhan ve Bulut'un eleme potasında olduğu Survivor 2017 son konseyinde hangi isim adaya ve hayallerine veda etti? İşte Survivor 2017 eleme gecesinde yaşananlar...

Survivor'ın son bölümde veda konseyi vardı. Gönüllüler takımından elemeye kalan Gökhan ile destekçileri çok olduğu tahmin edilen Göz6 eski finalistleri Berna, Erdi ve Bulut SMS sonuçlarını bekledi. Veda konseyinde en az SMS oyunu alan Bulut Survivor'dan elendi. İşte Survivor'da bu hafta yaşananlar ve elemeyle ilgili detaylar...
 
Survivor'ın son bölümünde ünlüler takımı ile gönüllüler takımı mantı ödülü için karşı karşıya geldi. Finale kalan oyun gönüllüler takımının oldu.
 
Acun Ilıcalı, son veda konseyinde performans ödülünün ikişer peynirli börek ve çay olduğunu açıkladı. En iyi performans ödülünün sahibi ile en iyi ikincinin paylaşacağı ödülü erkeklerde Ogeday kazandı. İkinci en iyi isim ise İlhan oldu. Kızlarda ise birinci Pınar, ikinci Elif oldu.
Göz6 evinde finale kalan Berna, Erdi ve Bulut'un SMS potansiyelinin daha çok olduğu öngörülmüş ve bu sebeple Gökhan'ın eleneceği üzerinde durulmuştu. Ancak veda konseyinde Berna, Erdi, Bulut ve Gökhan'dan en az SMS oyunu alan Bulut sürpriz bir şekilde Survivor'dan elenmiş oldu.
BULUT NELER SÖYLEDİ?
 
Survivor'dan elenen Bulut karar sonrası şunları söyledi: "Çok uzun süreçten sonra buraya geldim. Burası zor ve keyifli. İnsanın kendini dinleyecek o kadar çok vakti oluyor ki elini kolunu bile nasıl kullanabildiğini öğreniyorsun. Herkes futbolcu, doktor olmak ister ben Survivor olmak istiyordum. Geldim, yaşadım, en azından hedefimi gerçekleştirdim."

Bir kötü bir iyi haberi olduğunu söyleyen Acun Ilıcalı, veda konseyinde yaptığı konuşmada 2. kez ceza oyunu oynanacağını ve birleşme partisinden sonra 10 yıl hiç olmamış ödüllerin olacağını açıkladı.

survivor-da-elenen-yarismaci-belli-oldu-ceza-oyun-2782423.jpeg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.