1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. KAAN’IN İLİŞKİSİ BİTTİ!
KAAN’IN İLİŞKİSİ BİTTİ!

KAAN’IN İLİŞKİSİ BİTTİ!

Kaan’ın ilişkisi bitti!

A+A-

Eski eşi Kaan Tangöze ile Kıvılcım Ural’ın ilişkisinin sona erdiğini söyleyen Seçkin Piriler, “Kaan benden asla ayrılmak istemedi. Evliliğimiz o kadın yüzünden bitti. İkimizi de reklam amacıyla kullandı” dedi

Kaan Tangöze ile evliliğini ihanet yüzünden bitiren Seçkin Piriler önceki gün İstanbul Fashion Week’te defile izledi. Evliliğinin bitme nedeni olan Kıvılcım Ural ile geçtiğimiz gün pişti olan Piriler, “Gazetecilere reklam amaçlı o kadın haber veriyor. Bakın göreceksiniz onların ilişkisi 1 ay sonra bitecek. Bu kadın reklam yolunda. Kaan’ı da bırakacak, sonra başka biriyle uğraşacak. Benim öngörüm iyidir. Onların ilişkisinin bittiğine inanıyorum. Birkaç kere zorla Kaan’ı sizin karşınıza çıkarır, reklam için. Ama çok iyi biliyorum ilişkileri bitti, istediği kadar zorlasın” dedi.

Piriler, Kıvılcım Ural’ın “İhanet tek kişinin yaptığı bir şey değildir” sözlerine de şu cevabı verdi: “Benim yaşadığım iki kişilik bir olay. Bunu bir arada yaparak beni aldattılar. Yuva yıkanın yuvası olmaz. Ben lohusayken bunları bana yaşatan kadın o. Kaan benden asla ayrılmak istemedi. O istediği kadar konuşsun, evliliğim onun yüzünden bitti. Kıvılcım adını duymak bile istemiyorum. Sinir oluyorum. Utanmadan açıklama yapıyor. Ben olsam üzdüğüm için üzülürüm. Hayatımda bir tek Kaan’a aşık oldum. Diğerleri gibi bir ona bir buna aşık olmadım.”

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.