1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. KİM KARDASHİAN, BEYONCE'U ÇILDIRTTI!
KİM KARDASHİAN, BEYONCE'U ÇILDIRTTI!

KİM KARDASHİAN, BEYONCE'U ÇILDIRTTI!

Kim Kardashian, Beyonce'u çıldırttı!

A+A-

Beyonce, Kim Kardashian'ın yeni doğan bebekleri için gönderdiği hediyeleri bakın ne yaptı?

İkizlerine Rumi ve Sir adlarını vererek bir tartışma başlatan Beyonce ve Jay Z’nin, İlluminati tarikatıyla bağlantılı oldukları iddia edildi. Bu ilişkiyi yalanlamayan Jay Z, tarikatın başının ise ünlü besteci Beethoven olduğunu işaret etti.

Takvim'de yer alan habere göre; Dünyaca ünlü ABD'li şarkıcı Beyonce ve Jay Z çiftinin ikizlerine Rumi ve Sir ismini vermesi, yeni bir tartışma başlattı. Rumi adı, ilk duyulduğu andan itibaren Türk tasavvufunun önemli ismi olan Mevlana Celaleddin Rumi'yi hatırlattı. Ülkenin önce gelen gazeteleri, çiftin çocuklara neden bu ismi koyduğunu araştırdı. Bu kararlarında yakın oldukları İlluminati tarikatının etkisi olduğunu yazdı. Vermek istediği mesajları şifreli hale getiren İlluminati'nin, çifte bu isimleri koyması için emir yolladığı ortaya atıldı. ABD basını, tarikatın tepe kadrosunun, çifti Müslüman ülkelere yakın göstermek ve üye kazanmak için böyle bir karar aldığını da yazdı.

1-547.jpeg

BESTELERDE TARİKAT ŞİFRESİ

Bir süre sessizliğini koruyan Jay Z., bombayı patlattı: "Bizim İlluminati ile ilgili mesajlar verdiğimizi öne sürüyorlar. Bu konuda detaylı açıklama yapmak istemiyorum. Ancak bizi eleştirenler biraz, Beethoven'ı araştırsınlar. Illuminati'nin merkezinde onun yer aldığını görürler. Bu tarikatın asıl başlangıcının, Beethoven'ın bestelerinde olduğunu anlamak için biraz dikkat yeter" açıklamasını yaptı. Dünyanın en ünlü ve etkileyici bestecilerinden olan Alman Ludwig van Beethoven'ın, 46 bestesinden 40'ında, İlluminati mesajları verdiği anlaşıldı. 1827 yılında 57 yaşındayken hayatını kaybeden Beethoven'ın, İlluminati tarikatının simgesi olan üçgenin en tepesinde yer aldığı iddia edildi.

HEDİYELERİ REDDETTİ

Kim Kardashian, Beyonce'nin ikizleri Rumi ve Sir için tasarımcısına özel olarak bebek kıyafetleri hazırlattı. Hepsini hastaneye yolladı. Ancak Kim'le dargın olan ünlü şarkıcı çıldırdı. Tüm giysileri hastanedeki hemşirelere dağıttı..

2-214.jpeg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.