1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. Kiraz Mevsimi Dizisinden Şoke Eden Ayrılık!
Kiraz Mevsimi Dizisinden Şoke Eden Ayrılık!

Kiraz Mevsimi Dizisinden Şoke Eden Ayrılık!

Ayrılığı Twitter üzerinden duyudu...

A+A-

Kiraz Mevsimi dizisinden beklenmedik bir ayrılık yaşandı. Makbule Kosif diziye veda ettiklerini Twitter üzerinden açıkladı. Ekranların sevilen dizisinde senarist değişikliğinin diziye nasıl bir etkisi olacak şimdiden merak ediliyor.

Başrollerinde Serkan Çayoğlu ve Özge Gürel’in bulunduğu Kiraz Mevsimi dizisinde ayrılık yaşandı. Dizinin senarist koltuğunda oturan Makbule Kosif dizinin senaristliğini bıraktı. Bu akşam yayınlanan bölümle birlikte diziyi bırakan Makbule Kosif ayrıldığını twitter hesabı üzerinden paylaştı.

 
Bmler boyunca emeği olan tüm ekibe teşekkürlerO?panik yapmayın senaristliği bırakmadık sadece Kiraz Mevsimi bizim için sona erdi. Geliyoruz
 
 

Kiraz Mevsimi 40. yeni bölüm fragmanı yayınlandı

 

 

Fox Tv'de 11 Nisan Cumartesi ekrana gelecek olan Kiraz Mevsimi 40. bölüm fragmanı izleyicisiyle buluştu. Heyecan dolu yeni bölümü ile kaldığı yerden devam eden Kiraz Mevsimi yeni bölüm tüm detayaları haberimizde. İşte Kiraz Mevsimi 40. yeni bölüm fragmanı ve dahası...
 
SON BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU?
Öykü'nün açıklaması herkes için büyük bir şoktur. Süpriz karar veren sadece onlar değildir. Aile yemeğinde bu kez hiç umulmadık birileri şaşırtır herkesi. Bu gelişmenin ardından Öykü annesinin evine dönecektir. Ancak Ayaz izin vermez. Öykü'yü kendisine kelepçeler. İki aşık romantik bir gece geçirirler. Bu durum Necmiye halanın gözünden kaçmaz ve Öykü’yü geri göndermek için akılları durduracak bir plan yapar. Ancak hesaplamadığı bir şey vardır. Yaklaşmakta olan Ayaz’ın doğum günü! Bu kez büyük sürpriz Öykü'den gelecektir!
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.