1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. ‘Kısmetse Olur’ yerine yeni format geliyor
‘Kısmetse Olur’ yerine yeni format geliyor

‘Kısmetse Olur’ yerine yeni format geliyor

‘Kısmetse Olur’ yerine yeni format geliyor

A+A-

Son dönemde eleştiri yağmuruna tutulan evlilik programlarının akıbeti henüz belli olmazken, Kısmetse Olur’un sezon sonu her koşulda biteceği açıklandı. Kanal D, ramazan ayı yeni bir bilgi yarışmasıyla karşılayacak.

KHK kararı ile televizyona gelen kurallar, en çok evlilik programlarını etkilemişti. Bitecek mi, bitmeyecek mi diye konuşulurken, Zuhal Topal, evlilik programında fotmat değişikliği yaptığını açıkladı. Bir değişim de ‘Kısmetse Olur’ cephesinden geldi. Yarışmanın yapımcısı Haluk Şirin programın her koşulda Haziran ayında biteceğini ve yeni formata başlayacaklarını açıkladı.

Kanal D’nin fenomen evlilik programı “Kısmetse Olur”un yayınlanıp yayınlanmayacağı bilinmezken, yapımcısından yeni bir bilgi geldi. Haluk Şirin, Ramazan ayında Kanal D’de yeni bir yarışma programının başlayacağını açıkladı.

Milliyet’in haberine göre, Şirin, Sezon sonunda her durumda bitireceğiz dediği Kısmetse Olur’un ardından “Artık bilgili insanların TV’lerde şöhret olup, milyonlar kazandığı yeni bir dönem başlıyor olacak” diyerek yeni formatın bilgisini verdi.

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.