1. HABERLER

  2. SPOR

  3. KKTC KULÜBÜNE DAVA AÇACAK!
KKTC KULÜBÜNE DAVA AÇACAK!

KKTC KULÜBÜNE DAVA AÇACAK!

Eboue’den AIDS açıklaması!

A+A-

Galatasaraylı eski futbolcu Eboue’nin HIV Virüsüne yakalandığı gündeme bomba gibi düşmüştü. Fildişi Sahilli yıldızla ilgili gerçeğe Spor Arena ulaştı.

Arsenal Kulübünde de forma giyen eski Galatasaraylı yıldız Eboue’nin AİDS olduğu iddiası birçok kişiyi üzmüştü. KKTC ekibi Türk Ocağı Limasol’a transferi için sağlık kontrollerinden geçen ve kanında HIV virüsüne rastlandığı iddia edilen Eboue, Pazar gecesi Londra’ya gitti. Eboue, İngiltere’de geniş kapsamlı kontrollere, testlere tabii tutuldu.

Ve Galatasaraylı eski futbolcunun HIV Virüsüne yakalanmadığı ortaya çıktı. Bu gelişme ile derin bir “oh” çeken Eboue, Spor Arena’ya kesinlikle AIDS olmadığını belirtti ve kendisiyle ilgili önemli gelişmeyi iletti.

Eboue, bu iddianın yalan olduğunun Londra’daki kontrollerde de belgelendiğini belirtip bu söylentilerin çıkmasına neden olan KKTC Kulübüne dava açacağını belirtti.

Eboue’nin avukatı KKTC ekibi Türk Ocağı Limasol’a dava açacak. Transferden vazgeçtiğini de belirten Eboue, Limasol’a transfer olmayacak.

Etiketler : , ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.