1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. KRALİÇE GÜZEL, GİRNE ONDAN DAHA GÜZEL...
KRALİÇE GÜZEL, GİRNE ONDAN DAHA GÜZEL...

KRALİÇE GÜZEL, GİRNE ONDAN DAHA GÜZEL...

KRALİÇE GÜZEL, GİRNE ONDAN DAHA GÜZEL...

A+A-

Finlandiya’da 2014 güzellik kraliçesi ile ikinci ve üçüncü seçilen güzellerin ülkemizin tarihi ve turistik yerlerinde yer aldığı KKTC’yi tanıtıcı fotoğraflar ve filmler yakında yayınlanıyor.

Ülkemizi Finlandiya’da tanıtmak için ülkemize getirilen Finlandiya’da bu yıl güzellik kraliçesi seçilen Bea Toivinnen’in, ikinci güzel Krista Haapalainen’in ve üçüncü güzel Milla Romppanen’nin KKTC’yi tanıtıcı fotoğrafları ve filmleri yakında yayınlanmaya başlıyor.
Ülkemize charter seferlerle turist getiren Northern Travel, 2015 şubat ayında Finlandiya’dan başlatacağı charter seferlerde ülkemizi tanıtmak için getirttiği Finlandiya güzellik kraliçeleri KKTC’ye hayran kaldı.
Dört gün ülkemizin tarihi ve turistik yerlerinde fotoğraflar çektiren güzeller, geçtiğimiz hafta adamızdan ayrıldı. Finlandiya’da 2014 güzellik kraliçesi seçilen Bea Toivinnen Girne’de tarihi Girne Kalesi’nde çektirdiği fotoğraflarla adeta yürekleri hoplattı.
Güzelliği ile herkesi kendine hayran bırakan Bea Toivinnen, kendisinin de Kıbrıs’ın doğasına ve denizine hayran kaldığını söyledi. Ülkemizi cennet bir yer olarak tanımlayan Toivinnen, “Yine Kıbrıs’a geleceğim. Ancak, bu kez turist olarak. Çünkü ülkenizde gezip görülecek çok yer var” dedi.
Bea Toivinnen, ülkemize hayranlığını; “Kraliçe güzel ama Girne ondan daha güzel” diye mütevazı ifadelerle ortaya koydu.

Kıbrıs

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.