1. HABERLER

  2. SPOR

  3. KUPADA SKORU PENALTILAR BELİRLEDİ
KUPADA SKORU PENALTILAR BELİRLEDİ

KUPADA SKORU PENALTILAR BELİRLEDİ

Kupada skoru penaltılar belirledi

A+A-

Ziraat Türkiye Kupası 4. Tur maçında normal süresi ve uzatma dakikaları 2-2 biten maçta Galatasaray, PTT 1. Lig ekibi Gaziantep BŞB'yi penaltılarla 8-7 mağlup ederek turu geçti ve gruplara kalmayı başardı

Galatasaray'ı bir üst tura taşıyan golleri Engin Baytar ve Amrabat kaydederken, G.Antep BŞB'nin tek golünü Sinan Özkan ve Serdar Delikaş attı.

Penaltılarda G.Saray'da Emre Çolak, Ceyhun Gülselam, Yekta Kurtuluş, Gökhan Zan, Amrabat, Bruma atarken, Umut Bulut, Sabri, Dany kaçırdı.

G.Antep BŞB'de ise Abdullah, R.Altıntepe, Serdar Deliktaş, Erkan Beşmen atarken, İbrahim Ferdi, Sinan Özkan, Vedat Budak Cihan Can ve İsa penaltı atışını kaçırdı.

MAÇTAN DAKİKALAR

21. dakikada geliştirilen Gaziantep atağında savunma arkasına sarkan İbrahim kaleci ile karşı karşıya kaldı. İçeriye çıkarttığı topta Erkam boş kaleye atamadı. Top direkten döndü.

Bu pozisyonun hemen bir dakika sonrasında orta sahayı hızla geçen Engin Baytar ceza sahası dışından yaptığı vuruşla topu ağlarla buluşturdu. Galatasaray bu golle 1-0 öne geçmiş oldu.

35. dakikada Orta sahada topla buluşan Bruma savunma arkasına sarkan Amrabat'ı görüyor. Kaleciyle karşı karşıya kalan Amrabat düzgün bir vuruşla topu ağlara gönderdi. G.saray farkı 2'ye çıkartarak rahatlıyor.
İlk yarı bu skorla tamamlandı.

İkinci yarıda ise golü bulan takım G.Antep BŞB oldu. 62. dakikada Sağ kanattan hızla gelişen G.Antep Büyükşehir Belediyespor'da ceza sahasına açılan ortada top İbrahim'in önüne düştü. Sert vuruşunda meşin yuvarlak kaleci Ufuk'tan sekti tamamlayan isim ise Sinan Özkan oldu. 2-1

77. dakikada Sağ kanattan etkili gelen G.Antep Büyükşehir Belediyespor ceza sahasında topu Erkam'la buluşturdu. Oyuncunun vuruşu etkili olmadı.

84. dakikada Sol kanattan etkili gelen Gaziantep'te ceza sahasına gönderilen top Serdar Delikaş'ın önüne geldi. Genç oyuncu iyi bir vuruşla topu ağlara gönderdi ve maç 2-2 oldu.

Normal süre 2-2 sonuçlandı. Maç uzatmalara kaldı.

95. dakikada G.Antep mutlak bir gol pozisyonundan yararlanamadı. Savunma arkasına sarkan İbrahim Coşkun kaleciyle karşı karşıya kaldı. Topa iyi vuran İbrahim'in şutunu Gökhan Zan çizgiden çıkardı.

103. dakikada geliştirilen atakta G.Saray orta sahada topu kaptı. Topla buluşan Ceyhun Gülselam uzaktan şansını denemek istedi fakat top çok farklı bir şekilde auta çıktı.

İlk uzatma devresinde skor değişmedi.

111. dakikada Kalecinin ileriye gönderdiği top tekrardan G.Saray'a geçti. Sağ kanattan hızlı gelen sarı-kırmızılılar, G.Antep savunması tarafından engellendi ve top kornere çıktı.

116. dakikada Emre orta sahada topla buluştu. Savunma arkasına sarkan Umut kaleciyle karşı karşıya kadı. Fakat Antep kalecisi Onur gol olmasına izin vermedi.

120 dakikada 2-2’lik skorla tamamlandı. Maçta kurallar gereği penaltı atışlarına geçildi.

Penaltılarda G.Saray'da Emre Çolak, Ceyhun Gülselam, Yekta Kurtuluş, Gökhan Zan, Amrabat, Bruma atarken, Umut Bulut, Sabri, Dany kaçırdı.

G.Antep BŞB'de ise Abdullah, R.Altıntepe, Serdar Deliktaş, Erkan Beşmen atarken, İbrahim Ferdi, Sinan Özkan, Vedat Budak Cihan Can ve İsa penaltı atışını kaçırdı.

 

Penaltı atışları sonunda G.Saray turu geçen taraf oldu.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.