1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Malouda Trabzonspor’da
Malouda Trabzonspor’da

Malouda Trabzonspor’da

Trabzonspor'un her konuda anlaşma sağladığı Fransız yıldız Florent Malouda, Trabzon'a iniş yaparak, bordo-mavili formayı giydi.

A+A-

Yabancı transferin suskun takımı Trabzonspor bombayı patlattı…  Bordo-mavililer bir süredir temasta oldukları Florent Malouda ile her konuda anlaştı. Son olarak formasını giydiği Chelsea ile yollarını ayıran Fransız yıldız ile el sıkışan Fırtına transfere resmen nokta koymak için geri sayıma geçti.

32 yaşındaki futbolcu Paris’ten kalkan özel uçakla Trabzon’a gelerek, buradan başkan İbrahim Hacıosmanoğlu’nun ofisine hareket etti. Ayağının tozuyla Trabzon’a gelen Malouda, bordo-mavili formayı giyerek objektif karşısına geçti.

Bordo-mavililer kadroda bulunan 11 yabancıdan en az 2 tanesinin sözleşmesini feshettikten sonra Malouda’ya resmi imzayı attırmayı planlıyor. Trabzon Yönetimi’nin ilk planda Bamba, Cech ve Emerson gönderilmesi düşünülen yabancılar arasında başı çekiyor. Böylece Trabzonspor; Batuhan Karadeniz ve Aykut Demir’den sonra üçüncü transferini Florent Malouda ile gerçekleştirecek. Maoluda sözleşmesindeki problemler nedeniyle Chelsea’de geçtiğimiz sezon hiçbir maça çıkmadı.

Trabzon’u canlı seyretmişti

Profesyonel kariyerine Chateauroux’da başlayan Malouda sırasıyla Guingamp, Lyon ve Chelsea kulüplerinde top koşturdu. Galatasaraylı Didier Drogba’nın çok yakın arkadaşı olan 32 yaşındaki yıldız, sarı-kırmızılıların TT Arena’da şampiyonluk kupasını kaldırdığı Trabzonspor maçını seyretmişti. Drogba ile kariyerinde yolu iki kez kesişen Malouda, Fildişili yıldız ile birlikte Guingamp ve Chelsea’de top koşturdu.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.