1. HABERLER

  2. SPOR

  3. MANCINI:''NE SÖYLEDİĞİMİ HATIRLAMIYORUM''
MANCINI:''NE SÖYLEDİĞİMİ HATIRLAMIYORUM''

MANCINI:''NE SÖYLEDİĞİMİ HATIRLAMIYORUM''

Galatasaray teknik direktörü Roberto Mancini, Real Madrid maçı öncesi basın toplantısında konuştu.

A+A-

Galatasaray teknik direktörü Roberto Mancini ve futbolculardan Albert Riera, Şampiyonlar Ligi'nde karşılaşacakları kritik Real Madrid maçı öncesi basın toplantısı düzenledi.

 

Mancini'nin açıklamalarından satırbaşları:

-Real Madrid, geçen yıl çok güçlüydü, bu sene de güçlü. Belki daha da iyi olabilirler. Bale gibi bir oyuncuları var, hoca değiştirdiler. Burada Real Madrid'e rakip olmak her zaman zor.

-Yarın tüm oyuncularımız hazır durumda olacak. Bazıları yüzde 100 değiller ama hemen hemen hepsi hazır durumda. Bernabeu'da oynamak her zaman ele geçmeyecek bir fırsat. Bunu değerlendirmemiz gerekiyor.

Soru: 2001'de Fiorentina ile gençken karşılaştınız. Ancelotti'nin gelişimini nasıl değerlendiriyorsunuz?
-İyi bir kişilik, sakin bir kişilik. Futbolcular için de rahatlatıcı bir özellik

- Sneijder takımla birlikte çalıştı ama yüzde 100 hazır değil. Yarın bunu karara bağlayacağım ama riske de girmememiz gerek. Ama yarın oynayabilir.

-Yenilsek de puan da alsak değişecek bir şey yok. Son maç daha önemli olacak. Mümkünse kazanmaya çalışacağız. Zor olacak ama deneyeceğiz.

Soru: Taraftarın Florya'ya ziyaretini nasıl değerlendiriyorsunuz. Ve Muslera'yı Juventus maçını düşünerek mi getirmediniz?
-Ben soyunma odasındaydım. Böyle bir şeyi görmedim ama taraftarımız her zaman takımlarını destekliyorlar. Muslera da sakat şuan da. Real'e karşı oynamasını umut ediyoruz.

Soru: Verdiğiniz röportajda Juventus'u yüzde 80 şanslı gördünüz. Galatasaray'ın bu gruptan çıkma şansı nedir?
-Ne söylediğimi hatırlamıyorum. Şuan Real Madrid'e karşı oynamamız gereken bir maç var. Juventus Kopenhag'ı yenebilir yenemeyebilir bunu bilemeyiz. Son maç gruptan kimin çıkacağını belirleyecek. Hepimiz gruptan çıkmayı istiyoruz. İstanbul'daki maçtan sonra tekrar ayağa kalkmak zor gibiydi ama sonrada aldığımız sonuçla bizi şanslı konuma getirdi. Bütün gücümüzü ortaya koyacağız. Düşeneceğimiz tek konu Real Madrid maçı.

Soru: Manchester City ile bu deneyimleri yaşmamıştınız? Bu gruba düşmek şanssızlık mıydı?
-Çok fazla şanslı olduğumuzu söyleyemem

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.