1. HABERLER

  2. SPOR

  3. MEHMET EROL ANKARASPOR'DA
MEHMET EROL ANKARASPOR'DA

MEHMET EROL ANKARASPOR'DA

Menajerliğini Kıbrıslı Türk Erdem Konyar’ın yaptığı 15 yaşındaki Mehmet Erol, bir süredir denendiği Ankaraspor tarafından beğenilerek, 16 yaş altı takımına dahil edildi.

A+A-

Kıbrıs’ta Bafra köyünde ikamet eden ve bir süre ülkemizde Galatasaray ve Fenerbahçe alt yapılarında mücadele ettikten sonra son olarak Yenicami Yıldız takımında oynayan Mehmet Erol, menajeri Erdem Konyar tarafından götürüldüğü Ankara’da bir süre Ankara Demirspor’da oynadıktan sonra Ankaraspor tarafından beğenilerek transfer edildi. Ankara’da Ankaraspor’un tesislerinde kalacak olan Mehmet Erol, aynı zamanda öğrenimini de Ankara’da sürdürecek.

Konyar: Mutluyum

Mehmet Erol’un menajeri Erdem Konyar, yıllardır ülkemizden bir oyuncuyu Türkiye’ye götürmek için çok çaba sarf ettiğini ancak her seferinde bir sorunla karşılaştığını anlatarak, bu kez bunu başardığı için de ayrıca mutlu olduğunu ifade etti.

Mehmet Erol’un çok yetenekli bir oyuncu olduğunu söyleyen Konyar, Mehmet’in ileride çok iyi bir orta saha oyuncusu olacağını ve birçok takımın peşinden koşacağını da iddia etti

kıbrıs

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.