1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. MELEK İTİRAF ETTİ: 'PİŞMANIM'
MELEK İTİRAF ETTİ: 'PİŞMANIM'

MELEK İTİRAF ETTİ: 'PİŞMANIM'

Pişman oldu!

A+A-

Ünlü iç giyim markası Victoria`s Secret`ın meşhur modellerinden Jessica Hart, Avustralya Vouge dergisine verdiği röportajda samimi açıklamalarda bulundu.

İngiliz basınından Daily Mail'in haberine göre, 
modellik yıldızı son zamanlarda hızla yükselen Hart, mesleği ile ilgili olarak, "Bu işe girdikten sonra önceden sizin için hayal olan şeyler normalleşiyor. Bazen kendime bir adım geriye giderek bakmam gerektiğini hatırlatmam gerekiyor. Piyasadaki modellerin yüzde 90'ı çok güzel. Ama bu iş karakter işi. İnsanların sizin hakkınızda ne düşündüğünü umursamayacak kadar güçlü olmanız gerekiyor" dedi. 

Güzel 
model, Victoria`s Secret`in New York`ta düzenlediği son defilede, ABD'li şarkıcı Taylor Swift`in sahne almasını eleştirmiş ve Swift`in etkinliğe uymadığını söylemişti. 

"Çok tatlı bir kız, ama bizim kadar tecrübeli olmadığı için bence sahneye hiç yakışmadı" diyen Hart'ın bu açıklaması daha sonra başını çok ağrıtmıştı. 

Yorumu ile ilgili olarak 
birçok kişiden tepki alan Hart, açıklamasının yanlış anlaşıldığını ve Swift`i beğendiğini söylerken, olanlardan dersini aldığını da ekledi.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.