1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. 'MERDİVENLER İÇİN PLESİBİT YAPILACAK'
'MERDİVENLER İÇİN PLESİBİT YAPILACAK'

'MERDİVENLER İÇİN PLESİBİT YAPILACAK'

Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, İstanbul Fındıklı’da Cihangir ve Karaköy’e gidilmesini sağlayan merdivenlerin bir vatandaş tarafından rengarenk boyanması, ardından belediye ekiplerince tekrar griye boyanmasıyla ilgili açıklama yaptı.

A+A-

Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, Fındıklı semtindeki gökkuşağı rengine boyanan merdivenlerin rengiyle ilgili mahallede küçük bir plesibit yapacaklarını açıkladı. Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, İstanbul Fındıklı’da Cihangir ve Karaköy’e gidilmesini sağlayan merdivenlerin bir vatandaş tarafından rengarenk boyanması, ardından belediye ekiplerince tekrar griye boyanmasıyla ilgili açıklama yaptı. Merdivenlerin rengi konusunda mahallede plesibit uygulanacağını söyleyen Demircan, ’’Renkli Merdivenlerle ilgili ön çalışmalarımızı tamamladık. Mahalleliyle bir araya gelip konuyu tartışacak, minik bir plebisit yapacağız. Benim oyum evettir. Mahalle sakinlerimizin de öyle olacağını umuyorum. Beyoğlu’nda renkli merdivenler dönemi başlayacak diyebilirim. Böyle güzel projeleri olanlar lütfen benimle ya da belediyemizle irtibata geçsinler. Vatandaşımızdan kabul alalım uygulayalım’’ dedi.
 
MERDİVENLERE ŞİKAYET
 
Belediyeye yapılan şikayetler sonucunda tekrar merdivenlerin griye boyandığını açıklayan Demircan, ’’Bir vatandaşımız şahsi bir karar almış, böyle güzel bir projeyi Beyoğlu’a kazandırmış bulunuyor. Lakin ciddi bir usul hatası yapılmış. Belediyeye müracaat edilmediği gibi orada yaşayan vatandaşlarımıza da proje aktarılmamış, mahalleli ve kurallar ihmal edilmiştir. Bunun içindir ki belediye birimlerimize şikayetler yapılmış, bu şikayetleri dikkate alan arkadaşlarımız renkleri kapatmak zorunda kalmıştır’’ diye konuştu.
 
TÜM BEYOĞLU GÖKKUŞAĞINA BÜRÜNEBİLİR
 
Gökkuşağı merdiveni projesinin Beyoğlu’nun diğer merdivenlerine de uygulanabileceğini ifade eden Demircan, ’’Fındıklı Cihangir arasındaki merdivenlerin rengarenk boyanması orjinal ve güzel bir proje. Şahsen bu projeyi hem bu merdivenlerimiz de hem de Beyoğlu’ndaki başka merdivenlerimiz de uygulayabileceğimizi düşünüyorum.’’ açıklamalarında bulundu.

iha

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.